To je to što me zanima!

Penal ili ne: Ademi je pao, VAR ga poništio! Je li opravdano?

Ademi se našao u duelu sa Žaperom, kapetan 'modrih' pao je nakon kontakta i sudac Zebec dosudio je penal. Na prvi pogled opravdano, ali sugestijom VAR penal je poništen. Što vi mislite?
Vidi originalni članak

U ne previše uzbudljivom prvom poluvremenu derbija 22. kola između Osijeka i Dinama jedan detalj obilježio je sudar u Gradskom vrtu. Dinamo je bio za nijansu bolji, no uz previše individualnih grešaka s obje strane u prvom dijelu kao nabijtniji istaknuo se detalj kada je sudac Mario Zebec poništio penal Dinamu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ademi se našao u duelu sa Žaperom, kapetan 'modrih' pao je nakon kontakta i sudac Zebec dosudio je penal. Na prvi pogled opravdano, ali sugestijom VAR sudaca Gorana Gabrila i Jerka Crnčića Zebec ga je poništio i dosudio prekršaj izvan kaznenog prostora.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Dinamovci su protestirali, no glavni sudac nije promijenio odluku i slobodni udarac završio je u živom zidu.

Pregledom usporene snimke čini se da je sudac Zebec ispravno postupio jer iako pri normalnoj brzini izgleda da je Žaper sapleo Ademija, VAR je pokazao da je povlačenje počelo izvan šesneasterca.

Bila je ovo odlična prilika za Dinamo, ali presudili su centimetri.

Što vi mislite, je li sudac Zebec opravdano poništio penal ili ne?

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • TinSoc 16.02.2020.

    Ne slažem se ovakvim ponašanjem trenera koji loše utječe na momčad. Prenio je nervozu na momčad. Nekulturno i nekritično. Dinamo nije Balkan!

  • stajera 16.02.2020.

    Nije penal , ali dali je prekrsaj za zuti karton?

  • asterblistoc_1 16.02.2020.

    Mene ovaj Dinamo nekoliko zadnjih utakmica podsječa na onaj pod Cvitanovićem, kad su zamalo prosuli prvenstvo. Ne znam na koga se to ljuti Bjelica, jer nam nije sudac kriv da u 90 minuta ne možemo sastaviti akciju, stvoriti šansu ili opaliti po golu. Jalovo, jalovo i dosadno ... gdje je to ubrzanje igre o kome se govorilo? Svi van forme, Petković i ne gleda na gol a na klupi nema više igrača koji može napraviti razliku! Nisu sastavili tri pasa ... a Majer ... pa što su ga uzimali ako mu ne daju igrati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare