To je to što me zanima!

Pep: Čvrsto vjerujem da ćemo imati pravo igrati Ligu prvaka

13. srpnja ćemo znati rezultat i nadam se da će svi koji dobijaju plaću, igrači i svi ovdje moći nastaviti razvijati klub, rekao je strateg Manchester Cityja koji se nada da će igrati Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Trener engleskog prvoligaša Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je u subotu kako "čvrsto vjeruje" da će njegov klub izbjeći dvogodišnju suspenziju iz svih europskih natjecanja koju mu je u veljači izrekla UEFA.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UEFA je 14. veljače isključila City iz svih europskih natjecanja koje ona organizira u sezonama 2020./2021. i 2021./2022. nakon što je proglašen krivim da je precijenio ugovore o sponzorstvu za razdoblje od 2012. do 2016. godine i jer nije poštivao pravila financijskog fair playa.

City se žalio na tu odluku Sportskom arbitražnom sudu (CAS) koji će presudu donijeti 13. srpnja.

- Spremni smo. Čvrsto vjerujem i mislim da ćemo imati pravo igrati Ligu prvaka jer želimo ostati na terenima te dvije sljedeće sezone - kazao je Guardiola.

- 13. srpnja ćemo znati rezultat i nadam se da će svi koji dobijaju plaću, igrači i svi ovdje moći nastaviti razvijati klub - dodao je.

Manchester City je jedan od favorita za osvajanje ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka koja će završiti u kolovozu u Portugalu. Prvu utakmicu osmine finala protiv Real Madrida dobili su 2-1. Točno mjesto uzvratne utakmice još nije određeno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • odcentramalonadesno 05.07.2020.

    I ja čvrsto vjerujem. Jedino za razliku od tebe ne znam koliko je to točno koštalo .

  • Istjerivacpravde 05.07.2020.

    Podmazat će šeici malo nekoga u uefi da sve prođe bezbolno.

  • Matek podravec u Irskoj 05.07.2020.

    nadam se da ce uefa stat kraj svoje odluke i izbacit,jer onda nema smisla na kraju takvim kaznama,ako se svaka zalba prihvati.Mislim bilo bi vrijeme da se klubovi poput njih i P$G stane u red i dosta pranja lovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare