To je to što me zanima!

Pep Guardiola na klupi Reala!? Ovu je vijest prenijela i Marca

Pep Guardiola u Realu sljedeće sezone? Vijest zvuči nevjerojatno, a objavila ju je i španjolska Marca koja u tekstu ipak napominje kako je to gotovo nemoguća misija
Vidi originalni članak

Vijest je plasirala španjolska Marca pozivajući se na katalonske novine ARA. Mundo Deportivo ranije u petak objavio je kako će Pep Guardiola sljedeće sezone sjesti na klupu Manchester Cityja, o čemu smo već pisali.

No vijest o Guardioli na Realovoj klupi mogla bi podići dosta prašine. Prema pisanjima španjolskih medija, Real Madrid je već kontaktirao Gurardiolu, a Marca napominje kako je gotovo nemoguće da Pep sjedne na klupu "kraljeva".

Izvjesno je kako Guardiola neće produljiti ugovor s Bayernom.

- To je prirodan životni ciklus. Igrači dolaze i odlaze, a isto se događa s trenerima. Opušten sam. Kad bi Guardiola otišao, došao bi neki drugi izvanredan trener. Pričekat ćemo i vidjeti što će biti. Nema problema - rekao je Rummenigge za Gazzettu.

Da kojim čudom Pep dođe u Real, veliko je pitanje kako bi na to reagirali navijači madridske momčadi. Guardiola je u svojim javnim istupima podržavao katalonsku neovisnost, a nekoliko puta izjavio kako nikad ne bi vodio klubove iz Madrida. U kakvom je odnosu Guardiola s Barcelonom svjedoči i ova izjava stara nekoliko godina.

Pitati me zašto volim Barçu, to je kao da me pitate zašto volim roditelje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare