To je to što me zanima!

Pep Guardiola na pripreme je poveo i talentiranog Hrvata

Mladi i izrazito talentirani Fabian Benko (17) otputovao je s prvom momčadi Bayerna na pripreme u Dohi. Za Benkove usluge bori se i Hrvatski nogometni savez
Vidi originalni članak

Fabian Benko (17) otišao je s prvom momčadi velikog Bayerna i na druge velike pripreme. Nakon što je prošlo ljeto trenirao sa zvijezdama poput Riberyja i Robbena, mladi i izrazito talentirani nogometaš hrvatskih korijena ponovno je dobio povjerenje Pepa Guardiole.

Benko je s momčadi Bayerna već odradio treninge u Dohi, a uz njega priliku da se dokažu treneru dobili su i Niklas Dorsch (17), Miloš Pantović (19), Marco Friedl (17) i Christian Früchtl (15).

Guardiola je priliku mladim talentima dao zbog problema s ozljedama važnih prvotimaca poput Robbena, Riberyja, Boatenga, Alabe...

Benko je ofenzivni veznjak koji može igrati i na obje krilne pozicije, a za njegove usluge bori se i Hrvatski nogometni savez iako je igrao za U-17 reprezentaciju Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • shoogy-woogy 08.01.2016.

    Mali nema sanse da zaigra za "bre repku"!! Nema "privatno-lihvarski" ugovor s "offshore obitelji "! Znaci nema ni love za ostale lesinare u HNS-u !

  • medenii 07.01.2016.

    joj cekaj, kaj nisu tak za onog slovenca slškolnika il kak vec reagirali a ovog nema na mapi

  • cissy 07.01.2016.

    sudeci po videu ne moze u krapinskim toplicama igrat..a mislim,koji vi video izdvojite to je strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare