To je to što me zanima!

Pep Guardiola: Nema sumnje, Alonso će biti odličan trener

On je jedan od najboljih veznjaka koje sam vodio u trenerskoj karijeri, nahvalio je Pep Guardiola veznjaka Bayerna. Xabi Alonso je prije nekoliko dana objavio kako odlazi u igračku mirovinu
Vidi originalni članak

Xabi Alonso je prelomio i objavio da će nogomet igrati još nekoliko mjeseci. Španjolski veznjak na kraju sezone odlazi u mirovinu. Oprostit će se u dresu Bayerna u kojemu ga je vodio i njegov sunarodnjak Pep Guardiola. Trener Manchester Cityja ima samo riječi hvale za Alonsa.

- Bio sam sretan što sam ga imao u momčadi u Münchenu. On će se sigurno vratiti nogometu i bit će sjajan trener - rekao je Pep Guardiola i nastavio:

- Moći će raditi gdje god bude želio. On je jedan od najboljih veznih igrača koje sam vodio u karijeri, jedan od najboljih koje sam vidio u životu. On sjajno razumije igru. Obožavam raditi s takvim igračima.

Pep Guardiola i Xabi Alonso u Bayernu su zajedno bili od 2014. do 2016. godine. Dvaput su zajedno osvojili Bundesligu, ali Guardiola s Bayernom nikako nije mogao doći do finala Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 11.03.2017.

    Alonso ima brutalnu karijeru , jedan od najboljih defanzivnih veznih koji je ikada igrao , čovjek je u paketu . Džentlmen,profesionalac i karizmatik . !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare