To je to što me zanima!

Pep Guardiola: Tko kaže da ne možemo izbaciti Barcelonu?

Rekao sam već 200 milijuna puta. Imam još godinu dana ugovora i ostajem u Bayernu iduće sezone. To je sve, poručio je trener bavarskog velikana, Guardiola
Vidi originalni članak

Bayern će sutra na Allianz Areni protiv Barcelone imati iznimno težak posao. Bavarci moraju nadoknaditi 0:3 iz prve utakmice žele li proći u finale Lige prvaka .

- Mi smo Bayern, tko kaže da nemamo šanse - poručio je trener Pep Guardiola na konferenciji za medije uoči utakmice pa dodao:

- Imamo tri gola zaostatka i sve ćemo napraviti da to nadoknadimo. Već smo jednom pokazali da to možemo, ali očekuje nas drugačija utakmica od protiv Porta .

Bayern je u prvoj utakmici imao veći posjed lopte , a plan je da tako bude i sutra.

- Barcelona je u posljednjih sedam utakmica postigla 27 golova, ne primivši ni jedan . Moramo pokušati imati loptu u posjedu više nego oni. Ne razmišljam što će se dogoditi ako oni povedu. Ukoliko Barca zabije jedan gol, mi moramo pet.

Engleski mediji pišu da će Guardiola iduće sezone voditi Manchester City .

- Rekao sam već 200 milijuna puta . Imam još godinu dana ugovora i ostajem u Bayernu iduće sezone. To je sve - odgovorio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • mohikanac40 12.05.2015.

    ovi iz bayerna na čelu sa njihovim trenerom mora da su se najeli bunike pa zamišljaju da im u uzvrat dolazi ekipa iz hnl-a

  • 12.05.2015.

    Ajde jaki treneru..vodio Barcelonu i Bayern pa ja da sam trener tih klubova isto bi o meni pisali legenda ovo ono..osvoji ti ligu prvaka sa portom ili sa nekim manjim klubom pa onda pričaj..

  • Stručni komentator 12.05.2015.

    totalno se drogira! Izgubio je kontakt sa stvarnošću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare