To je to što me zanima!

Pep: Hvala svima na podršci, ali nisam umro, bit ću tu negdje

Tito poznaje sve igrače i uvjeren sam da će Barcelona nastaviti pobjeđivati i nakon mene, rekao je Pep Guardiola nakon uvjerljive pobjede protiv Rayo Vallecana
Vidi originalni članak

Katalonski trener na odlasku, Josep Guardiola, uvjerava sve ljubitelje Barcelone da će klub i dalje postizati vrhunske rezultate i pod Titom Vilanovom od iduće sezone.

Barcelona je u 36. kolu španjolske nogometne lige protiv Rayo Vallecana slavila u gostima 7-0 i barem na trenutak zaboravila na tjedan iz noćne more koji je iza nje. Guardiola je već odlučio da na kraju sezone napušta klub, a na njegovo mjesto uskače njegova desna ruka - Tito Vilanova.

- Momčad je mlada, Tito poznaje sve igrače i uvjeren sam da će Barcelona nastaviti pobjeđivati i nakon mene - rekao je bivši igrač katalonskog kluba nakon čega se osvrnuo na sve tugaljive poruke koje mu pristižu svakodnevno.

- Zahvalan sam za sve pohvale i poruke podrške, ali nije da sam preminuo. Još ću uvijek biti tu negdje - uz smiješak je rekao Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • pilar 01.05.2012.

    ako baš želite znat ovaj sustav je uveo rijkared (odnosno u temelju croyf),a ne pep guardiola.on je doso na gotovo

  • lovebarca2406 30.04.2012.

    svaka cast ovom covjeku,zasluzio je odmor,ali onaj dio u naslovu''ali nisam umro'' je stvarno za valjat se od smijeha

  • kitatekanta 30.04.2012.

    evo jos jednog pacijenta... guardiola je najmanje zasluzan za uspjehe? ma nemoj?!! a tko je nakon rijkaarda prodao ronaldinha (citaj Car!), Deca.... i donio busquetsa, pedra... i razvio ovaj nacin igre do savrsenstva? reci tko je!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare