To je to što me zanima!

Pep: Imamo Messija pa je lako; Porto: Nama bi dosudili penal

Različito raspoloženje vladalo je u svlačionici nakon Europskog superkupa u Monacu između Barcelone i Porta u kojoj je europski nogometni prvak slavio s 2-0...
Vidi originalni članak

Kao i obično, Barçu je do naslova predvodio najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi koji je zabio prvi, a asistirao Cescu Fabregasu kod drugog gola.

- Da biste osvojili ovoliko naslova potreban vam je ključni igrač. A mi imamo Messija. Ako dodate tomu spektakularne predstave ostalih... - komentirao je Barçin trener Pep Guardiola.

- Osvajanje ove titule bilo je teško. Ovi igrači su neponovljivi. Nikad mi ne dosadi hvaliti ih jer imaju tako kompetitivne duše. Osvajamo prosječno četiri titule po sezoni jer smo dovoljno sretni da imamo ove igrače – dodao je trener katalonskog kluba.

Trener Porta Vitor Pereira vjeruje da je njegova momčad u susretu oštećena za nedosuđeni penal deset minuta pred kraj kada je Eric Abidal nakon jedne izgubljene lopte u kaznenom prostoru oborio Freddyja Guarina.

- Znam da je teško dosuditi penal Barceloni u 80. minuti, ali da se to dogodilo na suprotnoj strani, bio bi penal – izjavio je Pereira.

- Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu, stalno na Barceloninoj razini. Htjeli smo zabiti, vršili smo pritisak visoko na terenu, htjeli smo loptu i htjeli smo pobjedu. Igrali smo dobro u prvom dijelu i čak nakon zaostatka 1-0 imali smo jednu ili dvije prilike.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Zekonja1993 27.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lukavica 27.08.2011.

    penal ko kuca za porto

  • Gator 27.08.2011.

    Toliko je kontroveznih situacija u svezi mal te ne svakog trofeja Barcelone da to više nije ni smješno, naravno, svaka u korist Barcelone. Ovakve članke sam prestao čitat, jednostavno se pomiriš s činjenicom da se Barceloni i njezinim igračima nesudi ono za što se igrači drugih klubova kažnjavaju, a da nedaj Bože o penalu protiv jedne takve ekipe i ne govorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare