To je to što me zanima!

Pep, jesi li dobro? 'Bayern, ups, City je kupio... Ma koji ku*ac...'

Misli i Pep da je još u Bayernu iako trener Bavaraca nije više tri i pol godine. Proveo je tamo tri sezone i očito da reminiscencije još uvijek naviru. Ali i naviru mu i dalje sarkastične misli prema sedmoj sili
Vidi originalni članak

Manchester City s 4-1 pobijedio je u Burnleyju i vratio se pobjedama nakon remija u Newcastleu. Domaćine je načeo Gabriel Jesus s dva gola, od kojih je prvi bio baš majstorski, a dokrajčili Rodri i Mahrez.

BURNLEY - MAN. CITY 1-4 Dinamovci, čuvajte se Jesusa! City četvorkom kroz Burnley

Upravo je Rodri još jednom bio predmet pohvala, ali i predmet trenutka zbunjenosti Pepa Guardiole. Velike zbunjenosti.

- Mislim da stvarno savršeno odgovara ovoj ligi. Bayern München... Manchester City je kupio... Bayern München, koji ku*ac - čudio se se Guardiola sam sebi nasmijavši prisutne i lupivši se po glavi prije nego je nastavio.

- Ne znam što mislim. Manchester City kupio je nevjerojatnog igrača za nadolazeće godine.

Misli i Pep da je još u Bayernu iako trener Bavaraca nije više tri i pol godine. Proveo je tamo tri sezone i očito da reminiscencije još uvijek naviru. Ali i naviru mu i dalje sarkastične misli prema sedmoj sili.

BOŽIĆNI DOMJENAK Plavi Božić: Dinamo proslavio sjajnu godinu, a sad - City...

- Borba za naslov je gotova. Prema onome što sam pročitao, nitko nam ne daje šanse, sve je gotovo - kazao je ironično pa se malo ipak uozbiljio.

- S obzirom na zaostatak koji imamo u odnosu na Liverpool, iskreno, bilo bi ludo razmišljati o naslovu. Mi moramo razmišljati o gradskom derbiju protiv Uniteda i ići utakmicu po utakmicu. Postoje druga natjecanja, FA Cup, Carabao Cup i Liga prvaka i važno je zadržati pravi ritam.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • john doe2 04.12.2019.

    Clanak o Pepu i Cityu a na kraju clanka Hnl ljestvica????

  • MK7R300ps 04.12.2019.

    Spadalo

  • Fahri Musliu Junior 04.12.2019.

    Pep je najveca trenerska prevara u europi. Nigdje ništa znacajno nije napravio osim u Barceloni. A u Barceloni svaki trener se pokaže jer je to takav vrhunski klub gdje upadneš u sustav kojeg damo trebaš slijediti. Zamo bi i slijepac mogao biti uspješan trener kafa imaš Messija i takav sustav. U Man Cityju je osvojio domace titule al šta je to za najskuplju momcad svijeta koja po TM vrijedi milijardu eura. U Europi nije ništa napravio niti sa Bayernom a niti sa Man Cityjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare