To je to što me zanima!

Pep kupuje dragulje HNL-a, za Marina nudi 10 milijuna eura

Nakon što su 'građani' doveli Antu Palaversu iz Hajduka, Pep Guardiola želi još jednog talenta iz HNL-a. Prema navodima talijanskih medija spreman je odrješiti kesu za Dinamovog Marina
Vidi originalni članak

Antonio Marin (18) uskoro bi modri dres mogao zamijeniti nebeskoplavim. Iz građanskog bi kluba za 10 milijuna eura mogao prijeći u redove 'građana'. Calciomercato navodi kako je Pep na maksimirsku adresu spreman poslao veliku ponudu za mladog igrača. 

Za duplu Palaversinu svotu Marin bi mogao krenuti putem mladog Hajdukovca. No, u igru bi se mogli uključiti Juventus i Milan. Kako saznajemo iz neslužbenih izvora Cityjev skaut bio je na utakmici Rudeša i Dinama (0-2) na kojoj je gledao Dinamovog mladca u posljednjih pola sata.

Imao je što vidjeti Cityjev skaut i u pobjedi druge Dinamove momčadi protiv Southamptona (3-1) na Premier League International Cupu gdje je Marin asistirao za sva tri gola 'modrih'. Marin ima ugovor s Dinamom do 2021. godine, ali mogao bi i ranije napustiti maksimirske redove.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dodo1981 13.04.2019.

    Ne prodati Marina još, momak je na pravom putu da bude velikaaaaaaaaa igračina.

  • dmiota 13.04.2019.

    Oni znaju za 2 godine 30m€ zato ga hiče sad bio bi lud da to napravi jer ode li na posudbu sve je upitnik

  • Orahova1 13.04.2019.

    Vidi što je novinar napisao "spreman je odrediti kesu"kao da je 10 miliona u današnje vrijeme nešto za talentiranog igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare