To je to što me zanima!

Pep lovi 'modrog dragulja': Na meti 'građana' je mladi Marin

Antonio Marin (18) ove je sezone četiri puta nastupio za seniore Dinama u HNL-u, a igra i za drugu momčad te juniore 'modrih' u Ligi prvaka. Mladi igrač 'modrih' svojim je predstavama zainteresirao čelnike 'građana'
Vidi originalni članak

Kako prenosi Sky Sports, Manchester City zagrizao je za Antonija Marina (18)! Mladi igrač Dinama asistirao je Šipošu u remiju u drugom kolu Lige prvaka za mlade u kojem su 'modri' izvukli remi protiv favoriziranih 'građana'.

Skauti Manchester Cityja već neko vrijeme prate Marina, a dobra predstava protiv njihove momčadi samo ih je još više zaintrigirala. No, moraju biti svjesni kako mladi nogometaš ima potpisan ugovor s Dinamom sve do 2024. godine te da su u Zagrebu svjesni potencijala koji se nalazi u njihovim redovima pa bi za mogući transfer trebali izdvojiti možda i više nego što žele, a novaca sigurno imaju.

Podsjetimo, Marin je zabio i protiv Villarreala u Premier League International Cupu gdje je momčad Igora Jovičevića u Aldershotu svladala španjolski Villarreal rezultatom 2-1, a osim spomenutog Marina, zabio je i Sandro Kulenović. Zagrepčani su tako stigli do prve pobjede u ovom natjecanju, a uz njih i Villarreal, u skupini A nalaze se još Arsenal i Leicester.

Skauti 'građana' imat će prilike bolje vidjeti Marina i u nastupima za mladu reprezentaciju gdje će igrati prijateljsku utakmicu protiv Mađarske kao i kvalifikacijski susret za Euro 2021. protiv San Marina.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mercedes s klasa 09.10.2019.

    Ako želi seljakanje po posudbama slobodno neka ide u city, želi li napredak nek ostane 2-3 sezone u dinamu

  • Zanetti_J4 08.10.2019.

    Ako je i malo pametan ostat će u Dinamu još minimalno 5,6 godina. Mlad je i zelen još. Talent veliki. Bilo ih je i prije par su neslavno završili i igraju po drugim ligama jer su premladi jurili u veće lige i veće novce.

  • mban21 08.10.2019.

    Haha da se ugleda na Olma a šta je Olmo postiga da igra u provincijskom klubu kojeg prosjećno gleda 1000 gledaoca a ako odbiješ one sa darovanim ulaznicama onda i kino dvorana ima dovoljno mista za sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare