To je to što me zanima!

Pep postaje najplaćeniji trener svijeta: Zarađivat će 23 mil. €!

Skoro cijelu sezonu uvjerljivo je na vrhu engleskog prvenstva i još jedna pobjeda dijeli ga od osvajanja Premier lige. United je tek odgodio neminovno slavlje
Vidi originalni članak

Pep Guardiola na pragu je ispadanja iz Lige prvaka nakon što je u prvoj utakmici četvrtfinala njegov Manchester City izgubio od Liverpoola na Anfieldu 3-0. Zatim je uslijedio poraz preokretom u Premier ligi od Manchester Uniteda 3-2 nakon što su 'građani' vodili 2-0.

No, i uz takvo stanje ne može se poreći da je Pep od Cityja stvorio stroj. Skoro cijelu sezonu uvjerljivo je na vrhu engleskog prvenstva i još jedna pobjeda dijeli ga od osvajanja Premier lige. United je tek odgodio neminovno slavlje.

Upravo zato klub ga je odlučio nagraditi te mu povećati primanja. Španjolac će tako umjesto dosadašnjih 15 milijuna eura zarađivati 23 milijuna eura godišnje što je najviše u nogometnom svijetu.

Engleski mediji donose kako je Katalonac sve dogovorio u Abu Dhabiju gdje se susreo sa šeikom Mansourom i predsjednikom kluba Khaldoonom al Mubarakom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ROBA68 10.04.2018.

    Sramota,toliki novci!?!?!

  • Mali Ali1 09.04.2018.

    Za te su pare mogli kupiti pehar lige prvaka?

  • zekica 09.04.2018.

    Previše. I drugi treneri osvajaju prvenstvo pa nemaju toliku plaću. Sad nek opravda svoj status da uspije okrenut Liverpoolovih 3:0 i prođe dalje. Jer ako sa najskupljom ekipom svijeta ne dođeš dalje od 1/4 finala LP onda si više zaslužio nogom u guzicu nego obaranje rekorda povišicom plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare