To je to što me zanima!

Pep: Teško mi je zbog Tita, on je prijatelj kojeg jako volim...

Tito mi je prijatelj kojeg jako volim. Želim njemu i njegovoj obitelji sve najbolje i da budu snažni u ovim trenucima. Ovo mi je vrlo, vrlo teška tema, rekao je Guardiola
Vidi originalni članak

Pepa Guardiolu, čovjeka kojeg se posljednjih dana prozivalo zbog bezosjećajnosti prema bolesti svog nekadašnjeg pomoćnika u Barceloni Tita Vilanove, jako je uzdrmalo njegovo povlačenje iz nogometa. 

Nakon što je podnio ostavku na mjesto trenera Barce, Pep je Titu na Bayernovoj presici poslao riječi podrške.

- Tito mi je prijatelj kojeg jako volim. Teško mi je o ovome pričati na njemačkom jeziku. Želim njemu i njegovoj obitelji sve najbolje i da budu snažni u ovim trenucima. Ovo mi je vrlo, vrlo teška tema - rekao je Guardiola.

Podsjetimo, njega je predsjednik Barcelone prozvao jer je Vilanovu tijekom liječenja u New Yorku, u gradu u kojem je Pep boravio gotovo svoju cijelu sezonu mirovanja, posjetio tek jednom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_239832 21.07.2013.

    Nisam ni mislio drugačije. To sve onaj mamlaz Rosell hoće potencirat neku svađu između vas dvojice. Rosellu je nekakva misija uništit sve što je Laporta stvorio. Zato sad shvaćam zašto je Pep otišao pod izlikom da mu treba odmor. Treba trpit ovu budalu. Rosell budi siguran da nećeš dobit moj glas na sljedećim izborima za predsjednika.

  • lukica23_1 21.07.2013.

    to je normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare