To je to što me zanima!

Peras urla na nas i tjera da idemo do krajnjih granica!

Lako se uljuljkati nakon velike pobjede. Zato je trener urlao na nas na jutarnjem treningu, kaže Graves, ponajbolji igrač u pobjedi kod Partizana
Vidi originalni članak

Ovo ništa ne znači ako u subotu izgubimo od FMP-a, upozorio je Velimir Perasović nakon prve Cibonine gostujuće pobjede nad Partizanom nakon pet godina. A taj je FMP u mnogo čemu sličan “crno-belima”.
- Imaju sličnu fizionomiju, samo što ne igraju tako agresivno i prljavo, inače su to male razlike. Lani su nas pobijedili vani, a i u Zagrebu su nam radili velike probleme. Zadržali su lanjsku momčad, samo su godinu dana stariji i iskusniji - priča Perasović, koji se svim silama trudi ne dopustiti momčadi da se opusti nakon velike pobjede u Pioniru.
- Znam kako to može biti, lako se uljuljkaš nakon takve pobjede. Zato je trener urlao na nas na jutarnjem treningu da moramo biti jednako usredotočeni na svaku utakmicu. Tjera nas do krajnjih granica - rekao je Antonio Graves, Amerikanac koji se nameće kao vođa ove mlade momčadi.
Osim Cibone i FMP-a (17 sati), u subotu u 19 sati Zadar dočekuje Cedevitu, a Zagreb CO gostuje kod Crvene zvezde.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tornado111 17.10.2009.

    ma svi ste vi purgerske picke

  • LeBron 17.10.2009.

    Cigona!

  • slavonac 91 16.10.2009.

    vidi perasa,zile na ocima iskocile,hahaha,neka neka peras samo ih deri,najjaci trener u hrvata!!idemo oderat FMP-a,bravo za pobjedu naad partizanom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare