To je to što me zanima!

Perasović: Hrvatska ima velike ambicije na EP-u, kao i drugi...

"U svakom slučaju, naše ambicije su velike, želim proći grupu i imati što bolji plasman da bismo eventualno izbjegli najteže protivnike u križanju u Francuskoj"
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija boravi u Svetom Martinu na Muri gdje je na rasporedu prva faza priprema za predstojeći EuroBasket. Roster igrača koje predvodi izbornik Velimir Perasović nije potpun, nedostaju čak devetorica koja će se kasnije priključiti momčadi.

- Imamo velike ambicije, ali isto tako i ostale momčadi imaju velike ambicije. Vidjet ćemo nakon pripremnog perioda kad se priključe svi igrači i onda ćemo biti pametniji. U svakom slučaju, naše ambicije su velike, želimo proći grupu i imati što bolji plasman da bismo eventualno izbjegli najteže protivnike u križanju u Francuskoj - rekao je izbornik za HRT.

Hrvatska će prvi krug EuroBasketa igrati u zagrebačkoj Areni, a protivnici su joj Slovenija, Grčka, Makedonija, Gruzija i Nizozemska.

- Nakon dugo, dugo vremena imamo ovakvo veliko natjecanje kao što je Europsko prvenstvo pred svojom publikom koja će nam sigurno dati potrebnu podršku i mislim da se košarkaško kolo zakotrljalo. I što se tiče mladih kategorija i momaka koji su NBA, pozitivna priča se stvara i mislim da ćemo mi biti ti koji ćemo taj zamašnjak još malo pogurnuti - kazao je razigravač Rok Stipčević.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bojsa 21.07.2015.

    Da se zna: ko jednom sidje sa trona, nikad se ne vrati na njemu, krace receno ne nadajte se nekom uspehu.

  • samo pošteno_1 15.07.2015.

    Cetvrtfinale plafon.

  • choopo 15.07.2015.

    Slobodnih mjesta ima samo gdje šljakeri rade, svi bi u birokraciju,tamo su veće plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare