To je to što me zanima!

Perasović: Idemo hrabro u Zadar pokušati pobijediti

Težak su protivnik, ma, oni su Zadar, kaže Velimir Perasović. Cibona si nakon (ne)očekivanog poraza od Cedevite više ne smije dopustiti kiks
Vidi originalni članak

Gotovo dva mjeseca nitko nije progovorio o novcu, iskreno se nadam kako će do kraja sezone još barem nešto biti uplaćeno, rekao je prije derbija Lige za prvaka sa Zadrom (nedjelja, 17.30 sati) košarkaš Cibone Marko Tomas. No, neki ne mogu čekati, prije svih Amerikanac Jamont Gordon, koji je prije polaska za Zadar dvodnevnim štrajkom upozorio upravu da više neće tolerirati kašnjenja. Usprkos svim problemima, trener Cibone Velimir Perasović ne gubi nadu uoči derbija, jer cibosi su ove sezone tri puta pobijedili Zadrane.
- Težak su protivnik, jednostavno oni su Zadar - kaže Perasović, čija si momčad, nakon (ne)očekivanog poraza od Cedevite, više ne smije dopustiti kiks:
- U Zadar idemo hrabro, idemo ih pokušati dobiti...
A Zadrani u prvih pet kola Lige za prvaka ne znaju za poraz.
- Marko Tomas i Gordon najopasniji su Cibonin dvojac, na njih trebamo usmjeriti našu obranu. Ove su se sezone dokazali u Euroligi - zaključio je Rok Stipčević, najbolji igrač Zadra ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare