To je to što me zanima!

Perasović u Avellinu traži Šundovljeva 'partnera'

Cibona u četvrtak u 20.45 igra posljednju utakmicu prve faze Eurolige. Bez obzira na ishod u Avellinu, cibosi će u Top 16 sa četvrtog mjesta
Vidi originalni članak

Na gostovanju kod Avellina Cibona će opet biti bez jedinog pravog krilnog centra, Vedrana Vukušića, koji se još nije oporavio od ozljede leđa zadobivene na utakmici protiv Zagreba. Zbog problema s leđima upitan je i Marin Rozić, a Branimir Longin tek se riješio štaka i počeo hodati. Tako će jedini krilni igrač u sastavu vjerojatno biti još neprilagođeni Alan Anderson.
Međutim, s obzriom na nevažnost rezultatskog ishoda, pod Tornjem nema prevelikih briga.
- Ionako nam je važnije podići igru, samopouzdanje i formu - rekao je Velimir Perasović uoči puta koji će potrajati pet dana. "Vukovi" su čarterom otišli u Italiju, odakle u petak idu za Podgoricu, gdje ih u nedjelju očekuje teško gostovanje kod Budućnosti, puno važnija utakmica od ove u Avellinu.
- Neću nikoga planski odmarati, da ne igra uopće u Avellinu. To bi bilo kontraproduktivno jer igrač tako može ispasti iz ritma. Ali sigurno će neki dobiti manju minutažu nego inače - kaže Peras.
Utakmica u Italiji dobro će mu doći i da provjeri neke taktičke varijante. Primjerice, da vidi s kim bi Bruno Šundov najbolje mogao funkcionirati u paru pod košem. Eksperiment s njim i Prkačinom protiv Zagreba neslavno je propao.
- Obojica su 'teškaši' pa su nas igrači Zagreba pretrčali u tom razdoblju. Šundov će igrati centra u paru s nekim tko može čuvati brže 'četvorke' - objasnio je Peras.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 16.01.2009.

    Ma šundov je šonjo! ...nije ništa pokazao niti opravdava svojih 100.000 kn per month!

Komentiraj...
Vidi sve komentare