To je to što me zanima!

Perez može ostati bez mjesta u Red Bullu ako ne završi drugi, a zamjena je poznati im vozač

Nakon što je bio prvi u dvije od četiri utrke na startu sezone, a od tada je u 13 utrka tri puta bio drugi te je još dva puta bio treći, a ostalo sve na mjestima ispod uz odustajanje u Japanu. Naljutilo je to čelnike Red Bulla
Vidi originalni članak

Iako ima ugovor do 2024. godine, vozaču Red Bulla Sergiju Perezu (33) 'gori' pod nogama. Njegov timski kolega Max Verstappen (26) osvojio je treći naslov svjetskog prvaka, a do kraja sezone još je pet utrka. Meksikanac je drugi s 224 osvojena boda, dok je iza njega Lewis Hamilton koji ima 194 boda.

NEPODNOŠLJIVE VRUĆINE Katastrofalni uvjeti na F1 utrci u Katru: Jedan vozač povratio u kacigu, drugog izvlačili iz bolida

Nakon što je bio prvi u dvije od četiri utrke na startu sezone, a od tada je u 13 utrka tri puta bio drugi te je još dva puta bio treći, a ostalo sve na mjestima ispod uz odustajanje u Japanu. Naljutilo je to čelnike Red Bulla jer je dopustio Lewisu Hamiltonu (38) da mu se približi, a sad su navodno pred njega postavili i ultimatum.

Iako je čelni čovjek momčadi Red Bulla često isticao da Perez neće otići prije nego što mu istekne ugovor, navodno su se stvari promijenile. 

- Ako neće biti dobar, završiti će epizodu u F1. Perez mora bolje ili će njegovo mjesto doći u pitanje - rekao je bivši vozač Jan Lammers za RacingNews365.

Prije njega tu su bili Alex Albon (27) i Pierre Gasly (27) koji su danas u Williamsu, odnosno Alpineu, a spominje se i ime koje bi moglo doći nakon Meksikanca. Riječ je o bivšem vozaču RB-a Danielu Ricciardu (34) koji je slomio ruku u Nizozemskoj, ali bit će spreman za iduću sezonu. Također, navodno su iz Red Bulla rekli Perezu da bi trebao završiti iza Maxa ili za njega tu više neće biti mjesta...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • đuro kojotovski 20.10.2023.

    Perez je stvarno loš ove sezone.. bio bi još gori da nema bolid kakav ima, koji mu omogućuje svaku utrku da se probija prema naprijed i popravi dojam.. što se tiče Daniela, mislim da mu povratak ne bi bio dobar potez jer se jednom već opekao i bolid sigurno ne bi bio njemu prilagođen.. što se tiče drugih vozača koji bi mogli popuniti Perezovo mjesto, mislim da je Albon zaslužio drugu šansu svojim vožnjama u Williamsu.. a možda RB ode toliko daleko pa Lawsonu pruži priliku, u njemu bi imali mladog i brzog vozača koji bi bio spreman prihvatiti i odraditi ulogu drugog vozača..

  • Zlatni_Pan 20.10.2023.

    Ne vole tog Meksikanac....

  • RREAL MADRID 20.10.2023.

    Ricciardo je 2018 otišao iz Red Bulla jer nije želio bit drugi vozač, a sad bi ga vratili. Nisam baš siguran koliko je ta opcija izgledna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare