To je to što me zanima!

Perez 'skinuo paučinu' Oblaku za veliki bod protiv Atletica...

U prvoj utakmici 11. kola španjolske La lige, Atletico Madrid remizirao je po peti put u sezoni. Deportivo Alaves je na domaćem terenu ostavio bod zahvaljujući prekrasnom golu Lucasa Pereza
Vidi originalni članak

Nogometaši Alavesa ugostili su Atletico Madrid i protiv favorizirane momčadi odigrali 1-1 (0-0) u prvoj utakmici 11. kola španjolskog prvenstva.

U prvom je poluvremenu opasniji bio domaćin koji je uputio jedini udarac u okvir gola, ali izabranici Asiera Garitana bili su ti koji su diktirali tempo i držali kontrolu nad utakmicom. Znao je Cholo Simeone da s takvom igrom ne može pobijediti pa je na poluvremenu uveo Lemara, a 15 minuta kasnije i Moratu koji mu je ubrzo zahvalio.

 

Atletico je poveo u 70. minuti iz odlične akcije u kojoj je Correa bio asistent, a Alvaro Morata strijelac. U 83. minuti Alaves je stigao do izjednačujućeg gola koji je zabio Lucas Perez preciznim i snažnim udarcem s desne strane kaznenog prostora u suprotni gornji kut Jana Oblaka pa je utakmica završila podjelom bodova.

Atletico se bodovno izjednačio s vodećom Granadom, ali vodeća momčad La Lige ima utakmicu manje. Alaves je sa 12 bodova na 13. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_432191 29.10.2019.

    I onda kad mi netko kaže da je ovaj simeone neki trenerčina....pih....jbte godinama ima atomsku ekipu....a slabi rezultati....je da barca i real imaju bolje ekipe i više para ali..nudilo se atleticu u par sezona lijepih prilika da sustignu barcu i real ali oni to lijepo razj.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare