To je to što me zanima!

Perezova šala na večeri: Sada ću Falcau proslijediti salvetu

Perez je aludirao na epizodu sa Zidaneom, kojeg je doveo u Real. Prvi korak na tom putu bila je poruka koju je Perez ispisao Zidaneu na salveti na dodjeli Zlatne lopte
Vidi originalni članak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez i sjajni kolumbijski napadač madridskog Atletica Radamel Falcao sjedili su za istim stolom na godišnjoj ceremoniji dodjela nagrada sportskog dnevnika As.

Fotografiju njihovog srdačnog pozdrava i rukovanja objavile su mnoge španjolske novine. Ista je priča bila i kasnije, za stolom. Kada se Realov vratar i kapetan Iker Casillas pridružio društvu za stolom, Florentino Perez se našalio:

- Sada ću proslijediti Falcau salvetu.

Casillas se nasmijao i odgovorio:

- Oprezno, predsjedniče, snimaju vas!

Falcao nije bio svjestan o čemu se radi, ali Perez je očigledno aludirao na epizodu sa Zinedineom Zidaneom, kojeg je doveo u Real Madrid u svom prvom predsjedničkom mandatu u tom klubu. Prvi korak na tom putu bila je poruka koju je Perez ispisao Zidaneu na salveti na svečanosti dodjele Zlatne lopte u Monacu. U toj poruci je pisalo:

'Želite li igrati za Real Madrid?'

Cijela priča je, dakako, vezana uz želju Real Madrida da u svoje redove dovede izvrsnog kolumbijskog napadača, koji je ove sezone zabio 16 golova u Primeri u 14 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    odličan igrač!

  • jakuzaveks 12.12.2012.

    posto je i sam izjavio (falcao) da je oduvijek simpatizirao real a zna se i da mu mendes agent onda je lako zakljuciti da ce u REAL MADRID..

  • zacs 12.12.2012.

    vec ce netko njih zamjeniti bez brige

Komentiraj...
Vidi sve komentare