To je to što me zanima!

Perić otkrio težinu Bradarićeva udarca: Kažu da ovo nije žuti?!

Filip Bradarić možda i jest prvi došao do lopte kraj Dine Perića, ali definitivno ga je udario po nozi. Dinamov stoper pokazao je stopalo na kojemu se vide otisci kopački kapetana Rijeke
Vidi originalni članak

Druga minuta drugog poluvremena, u kojoj je sudac Mario Zebec pokazao drugi žuti karton Filipu Bradariću zbog starta na Dini Periću, bitno je usmjerila drugi polufinale Kupa u kojemu je Dinamo izbacio Rijeku na Maksimiru (3-0).

Riječani su zbog toga žestoko protestirali, sam kapetan Rijeke ružnim je riječima vrijeđao suca, a stigla je reakcija i onoga koji je u tom duelu izvukao deblji kraj, Dinamova stopera.

BIT ĆE KAŽNJEN Bradarić se unio sucu Zebecu u lice: Sram te bilo, đubre jedno!

>>> Start Bradarića na Periću pogledajte OVDJE.

Periću su liječnici neko vrijeme ukazivali pomoć na centru maksimirskog travnjaka, a utakmicu je odradio do kraja. Nakon utakmice pokazao je ozbiljnost tog starta fotografijom desnog stopala na kojemu se jasno vide krvavi tragovi udarca Bradarićeve kopačke.

"Kažu, nije žuti", sarkastično je poručio Dino Perić u objavi na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • 05.04.2018.

    Kmecavci iz rijeke, zelim vam da odete u stecaj

  • Le...Go... 05.04.2018.

    Jučer nakon utakmice je bila analiza suđenja.D.Kovačič je rekao da ono nije bila opasna igra.Opasna igra je kada igrač ide đonom direktno na igrača,dok je Dinamov igrač bio sa strane i tek kad je Bradarič izbio loptu ,ovaj je svom snagom lupio po kopački od Bradarića.Nema govora o prekršaju na Periću,a još manje da je za žuti.

  • 05.04.2018.

    I na zadnjoj utakmici igrač Intera opali volej u Leškovićevu glavu ali po nogometnim znalcima to nije crveni karton. Nije čudno da je pol momčadi Dinama non stop ozljeđeno. Bradarić je igrač koji je trebao izletjeti već prije. Non stop prigovara sucu, igra rukomet, grub. Tako su ga valjda učili u Splitu. Neznam samo po kom se kriteriju njega zove u reprezentaciju, a kad se zvao Antolić, bio je medijski linč na izbornika. I nije jedini. Nižić, Vlašić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare