To je to što me zanima!

Perica napušta Nizozemsku: I on će zaigrati u talijanskoj ligi

Igrač kojeg je Chelsea posudio NAC Bredi karijeru će nastaviti u Serie A. Udinese s njim želi završiti potragu za rješenjem u napadu, na ljeto može otkupiti cijeli ugovor
Vidi originalni članak

Prije godinu i pol dana Stipe Perica postao je nogometaš Chelseaja nakon dobrih igara u dresu Zadra. Još uvijek nije zaigrao za momčad Josea Mourinha, a plavi londonski klub redovito ga pušta na posudbe. 

Dres NAC Brede u ovom prijelaznom roku zamijenit će dresom talijanskog prvoligaša. Udinese je u potrazi za napadačem, Goal.com prenosi kako je upravo Stipe Perica čovjek koji će nadomjestiti Muriela u crno-bijelom dresu. 

Ove je sezone 19-godišnji napadač zabio tri gola u nizozemskom prvenstvu u deset odigranih utakmica. Prošle sezone bio je učinkovitiji, završio je sa šest golova u 25 nastupa za NAC. 

Udinese ga dovodi na posudbu do kraja sezone. Plati li Chelseaju odštetu od četiri milijuna eura, zadržat će hrvatskog napadača i u sljedećoj sezoni. U klubu će ga dočekati kolega iz mlade reprezentacije Igor Bubnjić, a u vlasništvu Udinesea su i Frano Mlinar i Ivan Kelava, koji su na posudbama. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jure12201 21.01.2015.

    pametan potez sigurno oni bolje znaju nego vi inzenjeri sto komentirate ovakve gluposti..

  • bilovlacanin 21.01.2015.

    dragi komentatori, slutim neku zajedljivost( ljubomoru) kod vas. sta ste to vi postigli pa da ovako pametujete

  • Pero45 20.01.2015.

    Nakon odlicnih igara iz Zadra u Chelsea......a dajte ljudi, ovo je presmješno. Skoro bi se kladio da ovi u Chelseu ni ne znaju vise koji je taj Perica. Nek se decko ne uvrijedi, ali takvih u Engleskoj ima u 2. i 3. ligi koliko god hoces. Nema sanse da taj dođe ikad do prve ekipe Chelsea. Obilazit ce po posudbama i prođe karijera

Komentiraj...
Vidi sve komentare