To je to što me zanima!

Perišić: Hajduku se loš rad vraća poput bumeranga...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši igrač Hajduka Ivan Perišić, s kojim su 'bili' odbili potpisati profesionalni ugovor, smatra da u Hajduku loše rade i da im se to naveliko vraća
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka, s kojim su 'bili' odbili potpisati profesionalni ugovor, Ivan Perišić (20), sa svojim Club Bruggeom dočekuje Partizan u susretu Europske lige.
- I mi i Partizan slabo smo startali. Ova je utakmica posljednja prilika za nas i za Partizan. Neriješeno ne odgovara nikome. Moramo ih pobijediti kod kuće gdje smo favoriti - smatra Perišić.
Osvrnuo se Perišić i na vrijeme provedeno u Hajduku.
- Počeo sam karijeru u Hajduku, ali nisu samnom htjeli potpisati profesionalni ugovor. Otišao sam u Sochaux, pa na posudbu u Roeselareu i opet se za mene zanimao Hajduk. Međutim, nismo se dogovorili i to me naljutilo. Sve zbog inzistiranja uprave da potpišem na četiri godine, dok sam ja htio ugovor na tri godine - kaže Perišić koji je potom potpisao za belgijski Club Brugge.
- Pratim stanje u HNL-u i znam za poraz Hajduka od Šibenika. Loš rad ljudi u klubu vraća im se u glavu kao bumerang  - slikovito se izrazio mladi hrvatski reprezentativac, član reprezentacije Hrvatske do 21 godinu koja je u Varaždinu pobijedila Srbiju 3-1.
- Imamo dobru momčad. Igrao sam i ranije, 2005. godine, u reprezentaciji do 17 godina. Sada su me se opet sjetili pa ću dati doprinos da izborimo plasman na Europsko prvenstvo u Danskoj 2011. godine – zaključio je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • taurus1986 22.10.2009.

    Da je hajduk 2000 godine dobija svog Mamića danas bi igra u ligi prvaka a modrić nebi isa u Dinamo nego bi osta u Hajduku al jbg đabe govorit,Mamić je legenda i purgeri budite ponosni sta imate takvog čovika u klubu!!!!

  • JAX 22.10.2009.

    hajduk bi bio prvak europe u neprepoznavanju talenata

Komentiraj...
Vidi sve komentare