To je to što me zanima!

Perišić ignorirao ponudu Intera, ide kod bivšeg trenera Contea

Ivan Perišić danas neće objaviti svoju konačnu odluku. Inter još nije dobio službeni odgovor Perišića nakon posljednje ponude za produljenje ugovora, piše Fabrizio Romano
Vidi originalni članak

Hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću (33) na kraju aktualne sezone istječe ugovor s Interom, a novi još uvijek nije potpisao iako se već neko vrijeme govori o produljenju suradnje. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanjima uglednog i dobro upućenog talijanskog novinara Fabrizia Romana, Perišić je na meti Tottenhama i trenera Antonia Contea koji je odlučio ostati na klupi engleskog prvoligaša i sljedeću sezonu. 

"Ivan Perišić danas neće objaviti svoju konačnu odluku. Tottenham je vodeći u utrci od ponedjeljka. Hrvatsko krilo prioritet je na Conteovoj listi igrača. Inter još nije dobio službeni odgovor Perišića nakon posljednje ponude za produljenje ugovora", objavio je Romano. 

Perišić je s Tottenhamom dogovorio dvogodišnji ugovor, a izvori bliski igraču vjeruju da će londonski klub do njegovog potpisa pobijediti i Chelsea i Juventus. Podsjetimo, talijanski trener prošle je sezone napustio klupu milanskog Intera iako je osvojio naslov talijanskog prvaka. 

Conte je dolazak Perišića u redove svoje momčadi istaknuo kao ključno, a u petak ujutro sastao se s glavnim direktorom Spursa Fabiom Paraticijem te dogovorio ostanak na klupi još jednu sezonu. Upravo je dolazak hrvatskog reprezentativca bio jedan od uvjeta, a Perišić bi trebao primati više od četiri milijuna funti godišnje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • dite-s-mora 28.05.2022.

    nikad nije ni bilo realno da dode i hajduk,jedno su zelje a drugo je realnost..mozda za dvi godine..covik je svjetska klasa,moze birat klub koji oce..nek proba premiership, nek gusta,zasluzia je..inter je luzerska momcad,ka cila talijanska liga..nije to to ima vec godinama

  • Puno volim Hrvatsku 28.05.2022.

    Nakon Man.utd i Arsenala, evo ga napokon u Tottenham-u.

  • 24puta... 28.05.2022.

    Slobodan je može gdje hoće, pa čak i kod bivšeg trenera koji ga je poslao na posudbu u njemačku. Onaj istup poslije osvojenog kupa je samo pokazao koliko je primitivan, kao i većina nogometaša. Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare