To je to što me zanima!

Perišić: Još uvijek možemo biti prvaci bez obzira na zaostatak

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić vjeruje da njegov Club Brugge može osvojiti naslov prvaka Belgije, iako za vodećim Anderlechtom zaostaje velikih 14 bodova na ljestvici
Vidi originalni članak

Anderlecht u belgijskoj ligi ima 47 bodova, a Club Brugge 33, te se nalazi na četvrtom mjestu. Bez obzira na to Ivan Perišić vjeruje da Brugge može to dostići i biti prvak ove sezone.

- Možda će nekome zvučati kao vic, ali ja se ne šalim kada kažem i tvrdim da još uvijek možemo biti prvaci. Istina je da trenutno zaostajemo 14 bodova za Anderlechtom, a to je stvarno velika bodovna razlika. No, u doigravanju će ta brojka biti prepolovljena. Nije nemoguće nadoknaditi sedam bodova minusa. Sve je još uvijek moguće - kaže Perišić, koji je ove sezone upisao sedam pogodaka i šest asistencija u 19 utakmica koliko ih je odigrao.

Perišić je bio strijelac jednog gola prošle nedjelje, kada je njegova momčad u gostima svladala Gent 2-0 u dvoboju 21. kola Jupiler lige.

- Nakon nedavnog poraza od Anderlechta, pokazali smo u toj utakmici s Gentom što možemo i znamo. Ta nam je pobjeda pomogla da zaboravimo i lakše prebrodimo probleme i lošije rezultate ranije ove sezone. Ukoliko damo sve od sebe, još uvijek možemo biti uspješni - zaključio je Perišić u izjavi za Sporzu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dr.Gonzo. 29.12.2010.

    Kada god sam ga gledao , nije apsolutno nista pokazao , a svi ga dizu u nebesa , mozda sam krive tekme gledao .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare