To je to što me zanima!

Perišić najkorisniji igrač u belgijskom prvenstvu!

Prema pisanju renomiranog De Standaarda, mladi hrvatski nogometaš Ivan Perišić najbolji je igrač belgijske lige u ovom trenutku sezone
Vidi originalni članak

Belgijski dnevnik De Standaard proveo je detaljno istraživanje belgijskog nogometnog prvenstva i zaključio da je mladi hrvatski igrač i član Roeselarea, Ivan Perišić (20), najučinkovitiji igrač lige. Novinari De Standaarda u obzir su uzeli sve igrače koji su odigrali najmanje deset utakmica u Kupu i prvenstvu, s osam golova u 886 utakmica, Ivan Perišić zabija u prosjeku svakih 111 minuta, najčešće od svih drugih igrača. Bivši hajdukovac zabio je pet golova u prvenstvu, a tri utrpao i u belgijskom Kupu u samo dva nastupa u tom natjecanju. Drugi po istraživanju De Standaardovih novinara je Giuseppe Rossini iz Mechelena, a treći je igrač Genta, Adekanmi Olufade.
Ivan Perišić je u Roeselare stigao u siječnju na šestomjesečnu posudbu iz francuskog prvoligaša Sochauxa i odmah skrenuo pozornost na svoje kvalitete. Ugovor sa Sochauxom ima do kraja ove sezone, a Francuzi će ga očito teško zadržati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • majmun66 11.03.2009.

    belgijska liga nije loša.Ako je dečko tamo najbolji igrač,sigurno nešto vrijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare