To je to što me zanima!

Perišić ostao bez trenera: Conte je napustio klupu Tottenhama!

Već se neko vrijeme kuhalo nezadovoljstvo. Conte je poslije remija sa Southamptonom igrače nazvao sebičnima, kritizirao ih i ne baš biranim rječnikom govorio o generalnom stanju u klubu
Vidi originalni članak

Talijanski stručnjak Antonio Conte razišao se s Tottenhamom nakon 16 mjeseci. Londonski klub i Talijan odlučili su sporazumno raskinuti ugovor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Conte je na nedavnoj pressici poslije remija sa Southamptonom (3-3) igrače Tottenhama nazvao sebičnima, kritizirao ih i ne baš biranim rječnikom govorio o generalnom stanju u klubu.

Već se neko vrijeme kuhalo nezadovoljstvo pa je u nedjelju kasno navečer kulminiralo. To znači da je Ivan Perišić ostao bez trenera koji ga je i doveo u redove 'spursa'.

Conteovo mjesto će do kraja sezone popuniti njegov pomoćnik Cristian Stellini s tim da će ulogu pomoćnika preuzeti bivši veznjak Tottenhama Ryan Mason.

Karizmatični Talijan ostavlja engleskog prvoligaša na četvrtom mjestu Premier lige. Njegov odlazak također znači da 'spursi' traže čak četvrtog menadžera od 2019. godine kada je kupu napustio Mauricio Pochettino.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • banmla 27.03.2023.

    Taj je bio ko harlekin

  • ante018 27.03.2023.

    Nenade , vrime je

  • 27.03.2023.

    Prosječan klub, nilad neće osvojit ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare