To je to što me zanima!

Perišić: Ovo je bilo lagano, Partizan i nije baš nešto...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lako smo ih zadržavali u obrani, i nisu pružili baš neki otpor, rekao je Ivan Perišić, strijelac oba gola za svoj Club Brugge u ogledu protiv Partizana
Vidi originalni članak

Hrvatski vezni nogometaš Club Bruggea Ivan Perišić bio je sjajno raspoložen nakon utakmice 3. kola Europa lige protiv Partizana. A kako i ne bi bio, zabio je oba gola u 2-0 pobjedi Club Bruggea pred domaćim navijačima, te je bio najbolji pojedinac susreta unatoč promašenom penalu.
- Partizan nije pružio jak otpor, lako smo ih zadržavali kad su bili u napadu igrajući solidno u obrani. Ova nam pobjeda ulijeva puno samopouzdanja da kod njih u gostima možemo osvojiti barem jedan bod. Vidjet ćemo, sada nas čeka dva tjedna treninga i utakmice u domaćem prvenstvu do sljedećeg europskog dvoboja - rekao je Perišić. Zabio je bivši igrač Hajduka Partizanu dva gola, a da je realizirao penal u 20. minuti, zabio bi i tri. Pogodio je prečku.
- Moji golovi me usrećuju, ali nije mi važno u kojem natjecanju zabijem, važno mi je samo da zabijem. Bilo mi je dodatno drago što sam zabio jer su večeras i moja majka i sestra bile na stadionu. Što se tiče penala, trener je rekao da bi Hoefkens trebao pucati, ali zato što je za mene ovo bila posebna utakmica, ja sam tražio da pucam penal. Carl (Hoefkens) nije imao problema s time. Na žalost, loše sam zahvatio loptu i otišla je previsoko. Zbog toga se ispričavam - rekao je Perišić. Na kraju je odgovorio i na pitanje što očekuje od nastavka natjecanja u Europskoj ligi.
- Šahtar je objektivno najjača momčad u skupini, ali i mi igramo dobro. Budemo li igrali ovako, možemo uzeti bod u gostima kod Partizana (u Beogradu 5. studenog). Iako, bit će to drugačija utakmica, posebice zbog njihovih navijača. No sigurno bi me razveselilo da opet zabijem - završio je Ivan Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TOMO OMIS 23.10.2009.

    Ma daj ti sta govoriš da perisić nije za reprezentaciju i da je čista katastrofa. Malo pogledaj ko danas sve igra u reprezentaciji, Vukojević koji nezna primit balun i koji je čista nula, drpić koji ne igra u njemačkoj 2 ligi, pranjić kojinemože igrat u zagori, mandukić koji dobro igra samoprotiv sesveta , osijeka i sličnih a, perišić svaki tjedan igra protiv bitno jačih ekipa i zabija........ Zato ti malo pogledaj i onda piši

  • torca1950 23.10.2009.

    al opet će se javit netko tko će reć \"zašto je taj perišić u repki pa on je katastrofa\"malo pratite njegove rezultate

  • vinine 23.10.2009.

    2 gola hajduk doma nije dao u 15 zadnji utakmica 2 puta, a kralj 2 utrpa u euro ligi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare