To je to što me zanima!

Perišić: Prihvatit ću igrati na bilo kojoj poziciji u Borussiji

U ponedjeljak je potvrđeno da će hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić od sljedeće sezone nositi dres dortmundske Borussije koja ga je platila 5,5 milijuna €
Vidi originalni članak

Procjena je da je njemački nogometni prvak transfer Ivana Perišića iz Club Bruggea platio 5,5 milijuna eura, pa je Perišić postao, barem za sada, i najskuplje pojačanje Dortmunđana za sljedeću sezonu.

Der Westen, web-portal WAZ-Mediengruppe, pohvalio se s prvim intervjuom kojega je Perišić dao njemačkim medijima po obavljenom transferu.

Netom završenu sezonu u belgijskom nogometnom prvenstvu okončali ste uz učinak od 22 gola i deset asistencija. Impresivan učinak.

- Hvala. U kontekstu svoje prve bundesligaške sezone ne mogu govoriti o brojkama. Za mene je ovaj transfer korak dalje u karijeri. Sada moram izboriti svoje mjesto u početnoj momčadi i brzo naučiti njemački jezik.

Možete igrati na više pozicija. Koja vam je omiljena?

- Dugo sam klasična desetka, a u posljednje sam vrijeme bio napadački orijentiran s lijeve strane. Mogu igrati na svih pet pozicija u veznom redu. Prihvatit ću onu koja mi se ponudi.

Jeste li već bili u Dortmundu?

- Da. Na utakmici protiv Kölna. Atmosfera je bila veličanstvena i ona je jedan od razloga zbog kojih dolazim ovdje - kazao je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barcelona1899_1 02.06.2011.

    savršen klub za njega,može samo napredovat.užitak je gledat ovu mladu ekipu dortmunda

  • fika002 02.06.2011.

    dobar je ivan, uklopit će se on brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare