To je to što me zanima!

Perišić: Protiv srpskih je klubova uvijek zanimljivo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
DOŠLO I NJEGOVIH PET MINUTA: Ivan Perišić dobrim je igrama zaslužio poziv u reprezentaciju U21, a u Europi je glavni Club Bruggeov igrač
Vidi originalni članak

Ivan Perišić proživljava najljepše trenutke karijere, nakon dugog dokazivanja u Sochauxu, Roeselareu konačno ove sezone u FC Bruggeu došlo je i njegovih pet minuta. Dobrim igrama u Jupiler pro ligi zaslužio je poziv izbornika mlade reprezentacije Dražena Ladića, a u Europskoj ligi u tri je nastupa zabio tri gola. U samo desetak dana Perišić je s mladom reprezentacijom u Varaždinu slavio protiv Srbije 3-1, a onda je sa dva gola potopio njihovog prvaka Partizana.
- Za nas je to vrlo važna pobjeda koja nam otvara dobre šanse za plasman u drugi krug za koji će nam najvjerojatnije biti dovoljna pobjeda, ili možda samo bod u Beogradu - kaže dvostruki strijelac i dodaje kako su utakmice protiv srpskih predstavnika uvijek posebno zanimljive i motivirajuće. Dobre igre za njega nisu iznenađenje, kaže kako je oduvijek vjerovao u sebe.
- Odlazak iz Hajduka bio je za mene težak, no na koncu sam odlaskom napravio pravi potez i napredovao u jakoj konkurenciji - kaže Perišić.
Prošlog ljeta bio je pred vratima Herthe, ali i Hajduka čiju ponudu ipak nije prihvatio.
- Da su mi ponudili trogodišnji ugovor došao bih, ali ovako sam ipak izabrao inozemstvo. Sad sam se afirmirao i očekujem da moja karijera ide uzlaznom putanjom - kaže Perišić, čiji su golovi donijeli Bruggeu jubilarnu stotu pobjedu u europskim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_34951 23.10.2009.

    Velika nada hrvatskog nogometa

  • marijo12 23.10.2009.

    perisic je zaprave super igrac a ima tek 20 godina

  • torca1950 23.10.2009.

    ma svaka ti čast...bolje da nisi došao valjda će oni kre_enima u upravi hajduka jednom doć u glavu...i molim sada one koji su sr_li po perišiću da šta će on u repki da se jave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare