To je to što me zanima!

Perišić seli u PSG: Hajduku za Božić sjeda milijunski iznos?!

Hajduk bi mogao dobiti prilično lijep božićni poklon ako dođe do transfera Ivana Perišića u redove francuskog prvaka PSG-a. Riječ je o milijunskom dijelu od transfera koji bi se naplatio zbog razvoja igrača
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić jedna je od zvijezda Intera i jedan od najboljih igrača 'nerazzurra'. Pruža odlične partije u gradu mode, a na Europskom prvenstvu bio je ako ne i najbolji hrvatski reprezentativac.

Dobrim igrama zapeo je za oko brojnim europskim velikanima, a onaj najnoviji je PSG, koji je za krilnog napadača Intera spreman platiti oko 25 milijuna eura. Ukoliko se to dogodi, Hajduku će na račun sjesti pozamašan iznos! Riječ je o milijunskom dijelu od transfera koji bi se naplatio kao naknada razvoja igrača. Točnan iznos bio bi poznat prilikom službenog transfera.

Francuski mediji pišu kako bi Perišić već u siječnju mogao preseliti na Park prinčeva budući da francuski prvak ne pruža igre na kakve je navikao posljednjih sezona i zauzima tek treću poziciju u prvenstvu. Ako PSG ne uspije dovesti Perišića, okrenut će se alternativi - Wolfsburgovu Julianu Draxleru za kojeg se opasno interesira Arsenal.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dobro jutro 16.12.2016.

    Perisic jede neke igrace koji su prodani za 40 mil. i vise

  • DambacrnaMamba0.1 16.12.2016.

    25 milja ??? Pa ste vi normalni ??? Naš Pero vrijedi barem duplo !! 🏐🏐

  • Dr.Gonzo. 16.12.2016.

    Nadam se da ce se ovo ostvariti, Perisic je zasluzio igrati za respektabilan klub . Idi Pero ne gledaj iza sebe .

Komentiraj...
Vidi sve komentare