To je to što me zanima!

Perišić show: U tri minute gol i asistencija za Interovu pobjedu

Inter je na krilima našeg Ivana Perišića došao do prve pobjede u ovoj sezoni. Hrvatski reprezentativac je u razmaku od tri minute asistirao i zabio u 3-0 pobjedi nad Bolognom
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zasigurno je jedan od najboljih igrača Intera iz Milana, a to pokazuje iz sezone u sezonu. 

Njegov Inter je u okviru trećeg kola talijanske Serie A gostovao kod Bologne gdje su na krilima našeg Perišića ostvarili visoku pobjedu 3-0 te tako osvojili prva tri boda u ovoj sezoni. 

Golijadu Intera započeo je Nainggolan koji je ovog ljeta iz Rome prešao u Inter, a onda je na scenu stupio nevjerojatni Perišić koji je u razmaku od tri minute asistirao i zabio. 

Najprije je u 82. minuti sjajno proigrao Candrevu koji iz blizine pogađa za povećanje vodstva Intera da bi tri minute nakon toga, u 85. minuti i sam zabio gol. 

Primio je Perišić na lijevoj strani loptu koju mu je poslao Vecino, zatim je sjajnim lažnjakom izbacio braniča Bologne, a onda snažno zakucao loptu pod prečku i postavio konačnih 3-0.

Inter je ovom pobjedom zasjeo na peto mjesto talijanske lige, a za Perišića je ovo već drugi gol u ovoj sezoni dok je asistencija prva.

Osim Perišića, koji je odigrao svih 90 minuta, za momčad Intera je igrao i Brozović, također svih 90 minuta dok je Vrsaljko u igru ušao u 86. minuti umjesto D'Ambrosia.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • DambaTheBlackMamba 02.09.2018.

    Pero nakon SPa u top formi, Super Mario u top formi, King Luka u top formi, Krama u top formi, Kova konačno igra više od 10 minuta po tekmi tako da će i on doći u top formu .... sve će biti i za našu repku top ako vratimo Mandžu a ti Krama skupa s Rebom nemojte glumiti .... skupa ste svi pjevali .... nije u šoldima sve ;-)

  • Denyy 02.09.2018.

    A ovaj Vrsaljko je genijalac.. otisao iz kluba koji je 3 koplja iznad Intera i s kojim je bio u realnoj sansi boriti se za LP, i sad grije klupu tu.. a i AM bi vrlo vjerojatno igrao u prvom sastavu.. ali nek je njemu ekipa u Interu, to je bitnije

  • Gademz_1 02.09.2018.

    Nainggolan igračina, tog će još tražit klubovi kao ludi, moćan brz jak igrač sredine terena

Komentiraj...
Vidi sve komentare