To je to što me zanima!

Perišić slomio otpor Bologne: 'Nerazzurri' ostali u igri za LP

Ivan Perišić otključao je gol Bologne u prvenstvenom ogledu u Milanu u 72. minuti. Hrvatski reprezentativac poentirao je glavom iz blizine. Bio mu je to peti ovosezonski gol u Serie A
Vidi originalni članak

Nakon Andreja Kramarića, ovu subotu od hrvatskih reprezentativaca zabio je i Ivan Perišić. Hrvatski krilni napadač donio je vodstvo milanskom Interu u domaćoj prvenstvenoj pobjedi protiv Bologne 2-1.

Marcelo Brozović u 72. minuti izveo je korner s lijeve strane, Danilo D'Ambrosio glavom je prenio loptu na drugu stativu, a Perišić je pred golom glavom potvrdio gol. Bio mu je to peti prvenstveni gol otkako je došao na Giuseppe Meazzu, a sedmi ukupno.

Samo četiri minute nakon prvog pao je i drugi gol u mreži Bologne. Asistent kod prvog gola bio je strijelac. Opet je Brozović sve zakuhao kornerom, loptu je ovaj put prenio Miranda, a D'Ambrosio efektno iz voleja pogodio za 2-0. Ta dva gola bila su jedina koje je Bologna primila nakon prekida ove sezone u Serie A, osim penala.

Kad se činilo da je pobjeda Intera sigurna, Franco Brienza pogodio je s ruba šesnaesterca u 90. minuti za 2-1. No iznenađenje se u konačnici ipak nije dogodilo.

Oba hrvatska reprezentativca, Perišić i Brozović, odigrali su po 90 minuta. Inter je ovom pobjedom, četvrtom domaćom prvenstvenom u nizu, ostao u konkurenciji za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije u Ligu prvaka. Uz utakmicu više preskočio je četvrtoplasiranu Fiorentinu za jedan bod, a Roma, kojoj ide u goste u sljedećem kolu, bježi mu dva.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 23

  • pad s oklopnog transportera 13.03.2016.

    Neznam ja volim ovog Perišića kao igrača,dobar mi je dečko,jednostavan,čak nekako i previše samozatajan

  • Dalmacija u srcu 13.03.2016.

    Kak je Broz odigra, jel koji put pa priko baluna?

  • BOGOLJUB ATEJISTA 13.03.2016.

    u prvi trenutak sam pomislio da je slomio nogu,srce mi je stalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare