To je to što me zanima!

Perišićeva trauma na grčkom stadionu se nastavila i u klubu

Borussia je na gostovanju kod Olympiacosa izgubila 3-1 na stadionu na kojem je "pala" i Hrvatska. U drugoj utakmici Arsenal je u 2. minuti nadoknade zabio za 1-0
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna s Hrvatskom je pretrpio jedan od najtežih poraza u karijeri, prošle sezone u Grčkoj nije uspio pobijediti PAOK s Bruggeom, no ovaj put, tvrdi Ivan Perišić, bit će drukčija “pjesma”.

- Još boli poraz od Grčke, dosad ondje nisam imao sreće. No sad će se sve promijeniti, dobit ćemo Olympiacos - rekao je veznjak dortmundske Borussije.

No očito mu stadion “Georgios Karaiskakis”  ne leži. Njegova je momčad izgubila od Olympiacosa 3-1. Poveli su domaći preko Holebasa u 8. minuti utakmice. Njemačka momčad izjednačila je golom Lewandowskog u 26. minuti susreta. No Grci zabijaju za 2-1 preko Djebourra i odlaze na odmor s prednošću. Borussija je igrala, imala loptu u nogama, a domaći su zabijali. Za 3-1 zabio je Modesto u 78. minuti i tu je bio kraj nadanjima da Borussia može do bodova u Grčkoj.

Arsenal slavio u zadnjim sekundama utakmice

U drugoj utakmici skupine F momčad Marseillea na Velodromeu je dočekala Arsenal. Francuzi na stom stadionu nisu primili gol u Ligi prvaka u zadnjih 460 minuta. Marseille igra s dva lica. Jedno je u domaćem prvenstvu gdje su 15. na ljestvici, a drugo u Ligi prvaka gdje imaju više pobjeda nego u 10 kola La Championata (samo jedna pobjeda uz šest remija i tri poraza). S druge strane stajao im je Arsenal koji nikad nije izgubio utakmicu u gostima u Francuskoj u europskim natjecanjima (četiri pobjede i četiri remija). Iako je bilo prilika s obje strane, na odmor se otišlo s 0-0. U samoj završnici susreta, nakon brojnih prilika Arsenala, u drugoj minuti sudačke nadoknade Aaron Ramsey šokirao je Velodrome i zabio za pobjedu.

Skupina F Lige prvaka:

Olympiacos - Borussia 3-1 (Holebas 8, Djebbour 40, Modesto 78 / Lewandowski 26)

Marseille - Arsenal 0-1 (Ramsey 90+2)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_81815 20.10.2011.

    Dokad ce uefa i fifa tolerirat ove grke , da smo mi u pitanju ili komsije odma bi nas izbacili ili skratili bodove , a njima nista ??? Ka' da su dojeni na svetoj sisi ?????????????

  • zavodnik69 19.10.2011.

    sto se tice arsenala znao sam da ce se dignut predobar je to klub sa puno potencijala da bi tako lako nesto previse je to para opet ce se rodit neki novi fabregas il slican samo polako... sto se tice dortmunda vidi se da su zelena ekipa za ligu prvaka...

  • Majmun_1_1 19.10.2011.

    nisam nacionalist, ali fuj Grci fuj fuj! od dana kad su razorili Troju mi se ne sviđaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare