To je to što me zanima!

Perišiću spuštena cijena: Inter će ga pustiti da dovede SMS-a

Inter ne planira velike poteze ovoga siječnja, ali punom parom pripremaju planove za ljetni prijelazni rok. Ne odustaju od Luke Modrića, a osim njega primarni cilj im je Sergej Milinković-Savić
Vidi originalni članak

Ivan Perišić mogao bi napustiti Inter za puno manje nego što su 'nerazzurri' prvotno planirali.

Već nekoliko prijelaznih rokova se vrti priča o interesu Manchester Uniteda i pokušajima Josea Mourinha da Perišića dovede na Old Trafford, ali Inter je stalno povećavao cijenu. Na kraju je ona skočila do 45 milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada Tuttosport i Calciomercato pišu kako je Inter prelomio i odlučio prodati Perišića za čak 20-ak milijuna manje, odnosno za oko 40% manje u odnosu na prošlo ljeto. Njihov je plan snažan ljetni prijelazni rok. Ove zime ne planiraju puno trgovati, nego pripremaju teren za jako ljeto na tržištu.

Glavni im je cilj i dalje Luka Modrić, a Perišića su spremni prodati kako bi oslobodili prostor za Sergeja Milinkovića-Savića. Popularni SMS je na radaru najjačih europskih klubova, a Inter će se za njega boriti sa Juventusom, Milanom i Manchester Unitedom.

Iako je Perišić jedan od najvažnijih Spallettijevih igrača, čini se da novi sportski direktor Beppe Marotta kluba razmišlja o budućnosti. Ipak je Ivanu 29 godina, dok je SMS šest godina mlađi. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mestar 10.01.2019.

    Gdje vam je upitnik na kraju naslovnice? Vidim koliko se razumite u nogometnu igru kad pisete isto kao i ti u Interovi u novijoj povijesti. Ako tu i ima i istine nebi nikoga tko se i malo razumi u nogometnu igru iznenadilo jer je vazno izazvat euforiju medu navijacima koga briga sto nebi imao tko trcat za Lukicu kad bi Prodali Perisica.

  • arow 10.01.2019.

    Perisica moraju prodati zbog Fair playa Uefe,ili njega ili Ikardija S

  • BOGOLJUB ATEJISTA 10.01.2019.

    Perisic nikad nije prenio svoju reprezentativnu formu u klub, a vjerojatno ni nece. Steta, mogao je imati bolju karijeru od ove. Inter ga je trebao prodati lani, jer je za njega 50 mil, koliko se spominjalo, ludost. U ovakov formi i godinama ne vrijedi preko 20.

Komentiraj...
Vidi sve komentare