To je to što me zanima!

Perković: Ovaj hitac morat ću ponoviti na Olimpijskim igrama

Sandra Perković na mitingu u Šangaju disk je bacila 68,24 metra. Tim hicem bila bi svjetska prvakinja prošle godine u Južnoj Koreji. Bio bi dovoljan i za zlato u Pekingu
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić bila je najveća favoritkinja za zlato u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Pekingu, ali ipak ga nije osvojila. Hrvatska bacačica diska Sandra Perković nakon pobjede u Šangaju našla se u “istim cipelama”.

- Nismo nikad razgovarale o tome, ali to je čar sporta. Bez obzira na to koliko se dobro pripremite, morate imati malo sreće - rekla je Sandra, kojoj će nastup u Londonu biti prvi na Olimpijskim igrama u karijeri.

U Kini je disk bacila 68,24 metra, što je bio rekord mitinga i novi nacionalni rekord. 

- Vrijeme je bilo očajno, pa je taj rezultat još značajniji. Kad je kiša prestala, znala sam da mogu do rekorda - sjeća se najmlađa europska prvakinja u bacanju diska u povijesti.

Ponovi li ovaj rezultat u Londonu, mogao bi joj biti dovoljan za olimpijsko zlato.

- Želim što prije zaboraviti Šangaj i okrenuti se natjecanjima koja slijede. Osjećam se odlično. Nadam se da će disk daleko letjeti i u Londonu - rekla je 22-godišnjakinja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LiLu 21.05.2012.

    samo pazi da te ne uhvate ovaj put.

  • cunyzg 21.05.2012.

    Sandra je odlična...... nadam se da je i psihički jaka da ovakve hitce baca kada bude najvažnije, što nije bio slučaj kod Blanke kada je 2 godine bila daleko iznad svake konkurencije, a onda u Pekingu "samo srebro" što je za nju tada bilo rezočaranje

  • hrca50 21.05.2012.

    Ne brini Sandra, i prebacit ces ti taj hitac !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare