To je to što me zanima!

Perković pomogla Ukrajinki kojoj je kolegica slomila nos...

Poljakinja sa zagrijavala i udarila ju je u lice te joj slomila nos. Odmah sam Semenovoj potrčala u pomoć. Odnijela sam joj ručnik i malo vode, priča Perković
Vidi originalni članak

Kvalifikacije u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Moskvi počele su nevjerojatnim incidentom. Poljakinja Zaneta Glanc na zagrijavanju je sasvim slučajno slomila nos Ukrajinki Nataliji Semenovoj, brončanoj s posljednjeg Europskog prvenstva.

Glanc je simulirala izbačaj u prostoru za zagrijavanje kada je naletjela Semenova. Iz nosa Ukrajinke potekla je krv, a prva koja joj je uskočila u pomoć bila je naša Sandra Perković.

- Bila sam kraj nje. Poljakinja sa zagrijavala i udarila ju je u lice te joj slomila nos. Odmah sam Semenovoj potrčala u pomoć. Odnijela sam joj ručnik i malo vode - rekla je Perković za Reuters.

Semenova je ipak nastupila u kvalifikacijama, ali njezin najbolji hitac (55.79 metara) nije bio dovoljan za finale.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • wartburg 10.08.2013.

    šta je sad ovo - nova nacionalna boja trenerke ili...?

  • okkej 10.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • vilim 10.08.2013.

    Od kada ima novog trenera puno je bolja, ni jednu večer ne krene spavati a da prije toga ne drži disk u rukama !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare