To je to što me zanima!

Perkovich u Medveščaku: Novi 'medvjed' tuče kao veliki Prpic

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nathan Perkovich (26) novo je pojačanje Medveščaka. Ovaj 196 centimetara visoki igrač hrvatskih korijena nosit će broj 74, a trener Raymond puno očekuje od njega
Vidi originalni članak

Protivnički igrač bezobrazno je nasrnuo na golmana, a hokejaš s brojem 14 krenuo po naplatu dugova. Nathan Perkovich (26) glavni je lik na videu, a ujedno je i novo pojačanje Medveščaka za sljedeću sezonu. 

Perkovich je 196 centimetara visoki napadač hrvatskih korijena. Obitelj mu potječe iz okolice ličkog Brinja pa su "medvjedi", nakon Joela Prpica, dobili novog "ličkog diva". Nathan će u Medveščaku nositi broj 74, a trener Marty Raymond puno očekuje od njega.

-  Velik je i snažan napadač s dobrim osjećajem za gol koji voli stalno biti prisutan ispred protivničke mreže. Želio sam velikog igrača koji igra čvrsto, koji će biti prijetnja protivničkim momčadima u situacijama kada imamo igrača više te koji će biti borben i ustrajan iz izmjene u izmjenu. Perkovich kliže dobro s obzirom na svoju visinu i siguran sam kako će se odlično uklopiti u našu momčad. Vjerujem da će se odlično nadopunjavati s Alexom Leavittom, također našim novim igračem - rekao je trener Medveščaka.

Perkovich je igrao u juniorskoj hokejskog ligi najvišeg ranga u SAD-u, bio je na ulaznom NHL draftu za New Jersey Devilse, bio u njihovom kampu na pokusnom roku te igrao za drugu momčad Devilsa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kiki_bbb19 16.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Legende 16.05.2012.

    osvježite malo vijesti iz hokeja...ima dosta novosti o dolascima i ostancima igrača...pa bi mi stalni čitatelji 24sata htjeli to čitati na svom portalu...hvala

  • Legende 12.05.2012.

    Sad vidite zašto je Raymond pustio da Kina ode...trebaju mu mladi i čvrsti hokejaši...

Komentiraj...
Vidi sve komentare