To je to što me zanima!

Pernati navijač Man Uniteda: Papiga 'druka' za Rooneyja

Zvuči nevjerojatno, ali papiga prepoznaje igrače po poziciji u momčadi, rekao je vlasnik papige Pigeon koja je naučila imena igrača Uniteda gledajući utakmice
Vidi originalni članak

Moj Pigeon je jedan od najvećih navijača Manchester Uniteda na svijetu, u šali je rekao Lizzie Greatorex, vlasnik afričke papige koja je naučila najbrojiti imena igrača svog omiljenog kluba.

Nogometni fan Pigeon imena je naučio gledajući prijenose s Old Trafforda. Prvo je naučio izgovoriti “Rooney”, a nakon što na ekranu vidi trenera Fergusona, uzvikne “sir Alex, sir Alex”.

- Zvuči nevjerojatno, ali papiga prepoznaje igrače po poziciji u momčadi. Uvijek krene od obrane. Prema Unitedovim veteranima Ryanu Giggsu i Garyju Nevilleu ima posebno poštovanje, njima izgovara ime i prezime - kaže vlasnik i nastavlja:

- Ima problema s izgovorom imena Van der Sar i Park, ali za nekoliko tjedana i to će naučiti.

Jedina papiga koja ima omiljenu momčad ne razlikuje se previše od ostalih navijača Uniteda.

- Dok igra Liverpool, Pigeon nije presretan. Čini se da mu Liverpool baš i nije drag - uz smiješak kaže ponosni vlasnik Lizzie.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • samohajduk77 21.11.2010.

    united je najjača institucija na svijetu

  • Sodom 20.11.2010.

    Florida care, hahaha, odavno se nisam sladje nasmijao

  • Florida 20.11.2010.

    a je uvik izmisljaju ludosti ajme ajme,,,, a evo iman ja hrcka koji zna nabrojit sve momcadi u hnl-u i koje su utakmice namistene hahahahahah....kad mu je koja sumnjiva oni zvidi ka lud, a ako je koja manje sumnjiva samo vrti glavon, a o sudjenju da tek vidite onda aufff...beusan je za njega goli rac-ku haha ako se igra rukom u 16m on kaze da je to do sudca, ako je faul u 16 m on mase krilima da je triba dobit i opomenu hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare