To je to što me zanima!

Pero i Tonči će stisnuti zube i ipak igrati protiv Mađara

Hrvatski rukometaši danas u Veszpremu (13.30) igraju kvalifikacije za EP 2010. protiv Mađara. Čeka ih 6000 nabrijanih navijača i jaki Mađari
Vidi originalni članak

Našu ozljedama poharanu reprezentaciju očekuje izuzetno teško gostovanje. Mađari će u Veszpremu imati 6000 grlatih navijača, a izbornik Lino Červar je u prva dva kvalifikacijska susreta za plasman na EP 2010. godine u Austriji krenuo bez Balića, Lackovića, Džombe, Sulića, Čupića i Vukića. Uz to se prije utakmice s Fincima ozlijedio Tonči Valčić, a kapetan Petar Metličić zaradio je udarac u nogu...
- Tonči i Pero će stisnuti zube i sigurno igrati. Oni su nam neophodni u ovako teškoj utakmici - rekao je Červar i dodao:
- Bit će ovo veliki test za mlade igrače, najvažnije je da ne podlegnu atmosferi i pritisku. Najveći će teret biti na najmlađim igračima. Domagoj Duvnjak i Manuel Štrlek oduševili su nastupom protiv slabašnih Finaca, no Mađari su ipak druga priča.
- Jasno je da se u Veszprem ne idemo predati, ali ova će utakmica biti velik izazov za sve nas - kaže Domagoj Duvnjak, koji je izvrsno nadomjestio Ivana Balića na mjestu organizatora igre. Zabio je devet golova i rutinirano predvodio našu reprezentaciju.
- Lijepo je čuti da te uspoređuju s najboljim svjetskim igračem, ali daleko sam ja još od Ivana, a kamo li da sam njegov nasljednik. Bio bih zadovoljan da jednog dana budem upola dobar kao Balić - skroman je 20-godišnji Duvnjak kojeg ne brine rani termin odigravanja utakmice:
- U Pekingu smo igrali i ranije, neće ovo biti nikakav problem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare