To je to što me zanima!

Perrin: Karim Benzema je odigrao sjajnu utakmicu

Nismo bili dobri u prvom susretu, ali zato smo jučer navečer bili odlični. Znali smo da se Rangers neće povući i dati nam loptu, rekao je Perrin
Vidi originalni članak

Lyon i Fenerbahçe su jučerašnjim pobjedama osigurali plasman u osminu finale Lige prvaka.
Trener "lavova" s Gerlanda Alain Perrin izjavio je nakon pobjede da nije bio siguran u pobjedu dok mladi napadač Karim Benzema nije zabio za konačnih 3-0. Prvu utakmicu u skupini je Lyon izgubio od Rangersa istim rezultatom. 
- Upravo smo ovakav scenarij priželjkivali. Nismo bili dobri u prvom susretu, ali smo zato jučer navečer bili odlični. Znali smo da se Rangers neće povući i dati nam loptu. Igrali smo napadački i to nam se nakraju isplatilo - rekao je Perrin i nahvalio dvostrukog strijelca Karima Benzemu.
- Benzema je odigrao nevjerojatan meč i postigao gol u odlučujućem trenutku.
Mladi veznjak Lyona Hatem Ben Arfa priznao je da se “smrznuo” gledajući kako napadač domaćih Darcheville promašuje prazan gol nakon što je njegov suigrač Karim Benzema promašio izvanrednu priliku za 2-0 desetak minuta prije kraja.
- U tom sam se trenutku doista pobojao za našu sudbinu. Ipak, sreća nas je pomilovala a onda smo zahvaljujući našem talentu ipak uspjeli riješiti utakmicu svake neizvjesnosti - izjavio je mladi Ben Arfa i dodao:
- Bila je ovo najveća utakmica u mojoj karijeri, nikad nisam igrao u ovokvim okolnostima i u ovakvoj atmosferi. Glavno da smo uspjeli
Strateg domaće momčadi Walter Smith rekao je da su ga igrači razočarali.
- Kup Uefe u ovom nam se trenutku ne čini nekom utjehom. Možda ćemo za nekoliko dana razmišljati drukčije, biti zadovoljniji - izjavio je Smith.
- Bio je to razočaravajući rezultat ali i razočaravajuća igra za nas. Ovih ćemo dana puno razgovarati i analizirati. Mislim da će ovo iskustvo, a imali smo i dobrog i lošeg, puno značiti mojim igračima u budućnosti.

ZICO: ZASLUŽILI SMO OVU POBJEDU

Trener turskog Fenera Brazilac Zico bio je vrlo zadovoljan.
- Zaslužili smo ovu pobjedu. U prvih dvadeset minuta moji igrači nisu dobro igrali jer su bili pod velikim pritiskom. Nakon što smo postigli prvi gol počeli smo igrati. Želim čestitati i igračima CSKA, pokazali su nam kako se profesionalno igra. Iako nisu imali šanse za prolaz, dali su sve od sebe da pobijede. Želim zahvaliti svim navijačima jer bez njih ne bi uspjeli rekao je Zicoi dodao: 
- Imamo momčadski duh i vjerujem da ćemo biti uspješni u sljedećeoj fazi natjecanja.
Strateg na klupi moskovske momčadi Valerij Gazajev je čestitao Feneru na prolazu.
- Zico mi je stari prijatelj i vrlo sam sretan zbog vašeg uspjeha. Igrali smo s mladim igračima i napravili su dobar posao. Znali smo da je Fenerbahçe jaka momčad. Želim im uspjeh u slčjedećoj fazi natjecanja - zaključio je Gazajev.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare