To je to što me zanima!

PES je pogodio pobjednika i igrača utakmice finala!

Popularna nogometna videoigra, Pro Evolution Soccer, u simulaciji finala Lige prvaka pogodila je pobjednika i Andresa Iniestu za igrača utakmice...
Vidi originalni članak

Na virtualnom Olimpicu i finalu Lige prvaka, Pro Evolution Soccer 2009 pretpostavio je da će Barcelona pobijediti Manchester United 1-0, golom Henryja u 47. minuti. Barcelona je bila bolja tijekom cijelog susreta, dok je Manchester tek u nekoliko navrata zaprijetio Victoru Valdesu. I umalo je bilo tako. Iako je Barca povela već u 10. minuti, oni koji bolje pamte rimsko finale sjetit će se da je Henry u 48. minuti bio u velikoj prilici da zabije i drugi gol za Barcelonu, ali Van der Sar mu je obranio. No Henryja, Messija, Ronalda i ostale zasjenio je fantastični Andres Iniesta, koji je bio najzaslužniji za veliki trijumf Barcelone protiv Uniteda. I u finalu na PES-u upravo Iniesta je dobio najvišu ocjenu 8 i bio proglašen najboljim igračem susreta.
Iako nije pogodila rezultat, računalna videoigra u nekim elementima utakmice do nevjerojatnih detalja je pogodila razvoj utakmice. Statistika je bila vrlo slična, a i ocjene nekih igrača bile su identične onima u svjetskim sportskim medijima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MARADONA 28.05.2009.

    kaj se buffon ismijavas hajduku..kaj oces rec da je hajduk slab?...kak nema hajduka ?? ja ga na PESu imam imam cijeli HNL...za comp pes naravno...(ako neko zeli HNL za comp pes 2009 moze se slobodno meni javit na msn...dado.16da9@hotmail.com...budem vam pomogao)

  • ddino 28.05.2009.

    @JAX: sigurno najnoviji 09

  • JAX 28.05.2009.

    jeli pes 09 ili pes 08

Komentiraj...
Vidi sve komentare