To je to što me zanima!

Petar Metličić: Francuzi se boje i respektiraju Hrvate

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski rukometaši u petak će točno u podne u Pekingu igrati polufinale olimpijskog turnira protiv Francuske, od koje smo u skupini izgubili
Vidi originalni članak

Uf, čini mi se da mi nikad ne idemo normalnim putem, uvijek idemo tamo gdje je najteže, rekao je kapetan rukometaša, prekaljeni borac Petar Metličić pred polufinalni sraz s Francuzima.
U prvom susretu u skupini Francuska je bila bolja, pobijedili su 23-19, no igrali smo bez ozlijeđenog Ivana Balića te bez Metličića, koji je već nakon 20 minuta igre zaradio treće isključenje.
- Postoji obostrano veliki respekt. Siguran sam da su nas najmanje željeli za suparnika u polufinalu - kaže Pero Metličić i dodaje:
- To ne znači da ćemo mi sigurno pobijediti, ali je sigurno da nas se boje. Nisu očekivali da ćemo se ovako obračunati s Dancima.
A Francuzi su jedina neporažena reprezentacija na olimpijskom turniru u Pekingu, uvjerljivi su, vrlo čvrsti, dugo igraju zajedno, a i ozljede su ih poštedjele.
- Ne mislim da su nepobjedivi, ali činjenica je da su jedni od favorita. Ali, i mi smo jedni od favorita - zaključio je Metličić, a jedan od junaka pobjede nad Dancima, Mirko Alilović, kaže:
- S Francuskom očekujem tešku i tvrdu utakmicu. No za razliku od one u skupini, mi ćemo sada biti jači za Ivana Balića i Petra Metličića. Sad ćemo se ravnopravno potući i vidjeti tko je bolji.
A s druge će strane stajati jedan od najkompletnijih svjetskih rukometaša, naše gore list, Nikola Karabatić, na golu je “čudotvorac” Thierry Omeyer, a na crti opasni Bertrand Gille...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nije_vrijedno_spomena 22.08.2008.

    danas rukometašima za ručak preporučujem: karabatačiće s umakom od narcisa, za prilog krumpir a la braća Gille i za desert torta Omeyer! nadam se da ćete uživat!

  • Bohomilijus 22.08.2008.

    Dragi moji francuzi, suze nisu sramota...

  • user_27854 21.08.2008.

    ajmo dečki,sutra rasturite!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare