To je to što me zanima!

Petar Metličić potpisao je sa Celjem na dvije godine

Iznimno mi je drago što dolazim u Celje jer se radi o klubu s visokim ambicijama. Igrat ću sa sjajnim suigračima, rekao je bivši hrvatski reprezentativac
Vidi originalni članak

Bivši kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić (33) u nedjelju je i službeno postao član slovenskog Celja Pivovarne Laško. Realizaciju posla potvrdio je sam klub uz dodatak kako je desni vanjski igrač potpisao dvogodišnji ugovor. U novoj momčadi će ga dočekati dvojica sunarodnjaka, trener Zvonimir Serdarušić te vratar Mirko Alilović. Metličić u Sloveniju dolazi nakon pet godina provedenih u španjolskom gigantu Ciudad Realu, a ranije je igrao i za Ademar Leon, Metković i Split.
- Iznimno mi je drago što dolazim u Celje jer se radi o klubu s visokim ambicijama. Igrat ću sa sjajnim suigračima, a vodit će me trener koji me cijeni i puno očekuje od mene - rekao je Metličić.
- S Petrom će naša momčad dobiti na širini, s Renatom Vugrinecom će tvoriti sjajan tandem na desnom vanjskom. Drago mi je da se, pored svih drugih ponuda, odlučio za naš klub - poručio je direktor Celja Roman Pungartnik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ssikac15 15.08.2010.

    Sretno Petre :D !

  • user_37063 15.08.2010.

    jedan od najbolji desni vanjski igraca, igra obranu napad savrsen...sa njim dominikovicem i spoljaricem 30% jaca repka

Komentiraj...
Vidi sve komentare