To je to što me zanima!

Petarda Borussie D. HSV-u, igrao je samo Mladen Petrić

Reprezentativac Petrić ušao je u igru u nastavku utakmice umjesto Kačara, dok Iličević nije ni bio u sastavu zbog ozljede. U pobjedničkoj ekipi Perišić nije ulazio
Vidi originalni članak

U 18. kolu njemačke nogometne Bundeslige aktualni prvak, Borussia Dortmund, je na Imtech Areni deklasirao domaći HSV s 5-1...

Bundesligaški klub hrvatskog reprezentativca Mladena Petrića, kao i potencijalnog "vatrenog" Ive Iličevića, upisao je prvi poraz u ligi od dolaska novog trenera, Thorstena Finka, na klupu.

Sve je nizbrdo za domaćine krenulo već u 16. minuti kada je Kevin Großkreutz, na asistenciju Shinjija Kagawe, zabio za vodstvo gostiju. Svega 21 minutu kasnije već je bilo 2-0, a pogodak, svoj 13. ove sezone, postigao je Poljak Robert Lewandowski. S dva gola prednosti se otišlo na predah.

U nastavku je drugi Poljak Jakub Błaszczykowski s dva uzastopna pogotka u 58., odnosno 76. minuti, podigao rezultat na 4-0, da bi u 83. ponovno Lewandowski zabio posljednji gol aktualnih prvaka za 5-0. Inače, ovo je tek drugi put u povijesti Bundeslige da su poljski nogometaši postgli četiri gola u jednoj utakmici.

Počasni gol za domaćine u 86. minuti zabio je Peruanac Paolo Guerrero. Hrvatski reprezentativac Petrić ušao je u igru u nastavku utakmice umjesto srbijanskog igrača Gojka Kačara, dok Ivo Iličević nije ni bio u sastavu zbog ozljede. U pobjedničkoj momčadi Ivan Perišić nije ulazio u igru.

Ovom pobjedom Borussia se izjednačila na vrhu ljestvice Bundeslige zajedno sa Bayernom i Schalkeom. Sve tri momčadi imaju po 37 bodova, dok četvrta Borussia Mönchengladbach zaostaje svega jedan bod.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ibracadabra09 22.01.2012.

    Ja se pitam kako ce nasa repka izgledat na EURU nitko ne igra u klubovima a ako i igraju svi su vise manje losi osim Srne i Rakitica, Modric odigra jednu dobru onda 3 lose i tako stalno i neznam od kud sve one pohvale na njegov racun

  • FRANEO 22.01.2012.

    napeto postaje u bundesligi... iako je bayern favorit nebi se čudio da bvb obrani naslov (nemaju europskih utakmica)..

  • rođo rođin1 22.01.2012.

    samo 1:5,a mogli su dat jo bar 2-3 gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare