To je to što me zanima!

Petev: Još me smeta onaj remi s Istrom, sad moramo biti pravi

U prvom smo dijelu sezone remizirali doma s Puljanima, to me i dalje smeta. No, sami smo si bili krivi za taj remi, a ta nam utakmica mora biti samo još jedan motiv dan sada budemo pravi, rekao je Ivajlo Petev
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u prošlom su kolu smanjili prednost Rijeke na četiri boda, pa sada modri žele nastaviti s pritiskom prema vodećoj momčadi Prve HNL .Igrači Ivajla Peteva u nedjelju (15 sati) gostuju u Puli, gdje će od prve minute tražiti bodove na gostovanju kod Istre 1961.

- Očekujem da uzmemo tri boda, nastavimo s dobrim igrama iz prvenstva. Jedino me brine teren, ali morat ćemo se brzo prilagoditi i biti pravih u tih 90 minuta. Istra je solidna ekipa, tako da očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu - rekao je Ivajlo Petev, pa nastavio:

- U prvom smo dijelu sezone remizirali doma s Puljanima, to me i dalje smeta. No, sami smo si bili krivi za taj remi, a ta nam utakmica mora biti samo još jedan motiv dan sada budemo pravi. U kadru su svi osim dulje ozlijeđenih igrača (Sigali, Benković, Schildenfeld, Henriquez), neće biti ni kartoniranog Pivarića, dok se prije tri dana na bolove u koljenu požalio i Fiolić.

Kakvo je stanje sa Sigalijem? Ili sa Soudanijem?

- Sigali svakodnevno trenira individualno, njegovo se stanje postepeno poboljšava. Soudani je spreman, on konkurira za Istru.

Koliko bi vama značio povratak Ademija?

- Pa vi ga znate bolje i od mene, znate koliko on znači momčadi. Svi se nadamo pozitivnoj odluci CAS-a, vjerujemo da će ona što prije doći u klub - završio je Petev.

Iz Dinamu su još jednom poručili kako ništa službeno o odgodi ili odluci Ademija nisu dobili, a napravili su sve kako bi dokazali nevinost svog igrača. U Maksimiru vjeruju kako će pozitivna odluka CAS-a ipak kroz par dana stići u klub.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ha eto 19.03.2017.

    Pa nek ti Soudani opet koji put padne u šesnaestercu majmune

  • POTPEC 18.03.2017.

    Ha, ha, ha ha...............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare