To je to što me zanima!

'Ne bojimo se velikog poraza, idemo po koji bod u Torino'

Znamo kakav je Mandžukić, napadač svjetske klase, svi znamo njegove vrijednosti. Ne bojimo se nikoga, idemo zaigrati svoju igru, pa vidjeti gdje će nas to dovesti, rekao je Filip Benković
Vidi originalni članak

Dinamovci su danas krenuli put Torina gdje će u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka odigrati susret s Juventusom. Dinamo ove sezone nije uspio osvojiti bod u elitnom natjecanju, ali ni zabiti gol. Sutrašnji susret bit će posljednja prilika 'modrih' za ostavljanje kakvog-takvog dojma i oproštaj od Lige prvaka sa stilom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pokušat ćemo u Torinu još jednom izgledati kao momčad, to nam je najbitnije. Igramo s velikom momčadi kao što je Juventus, a u takvim dvobojima možete samo dobiti. Neće biti Jonasa zbog žutih kartona, svi drugi konkuriraju za utakmicu - rekao je Petev pa dodao:

- Ne, ne bojim se velikog poraza. Vjerujem da će svi zaigrati sa željom i htijenjem, pa da ćemo odigrati dobru utakmicu. Sutra ćemo pokušati zabiti gol, stići i do nekog boda, ali znamo protiv koga igramo. I da nam neće biti lako.

Kakva je atmosfera u momčadi?

-Tako-tako, nažalost nismo dobili Rijeku. Napravili smo analizu te utakmice, sami smo krivi što smo sve promašili. Ali i zbog tako naivno primljenog gola - zaključio je trener Dinama.

Filip Benković će igrati od prve minute i ponovo će biti stup obrane 'modrih'.

- Znamo kakav je Mandžukić, napadač svjetske klase, svi znamo njegove vrijednosti. Ne bojimo se nikoga, idemo zaigrati svoju igru, pa vidjeti gdje će nas to dovesti - kaže Benković.

S bivšim suigračem Markom Pjacom čuje se dosta često.

- Čujem se s Pjacom redovito, ali nismo sada čuli prije utakmice. U posljednje vrijeme mučio se s ozljedom, no vjerujem kako će brzo Pjaca biti pravi i pokazati svima svoju kvalitetu.

Za kraj je prokomentirao susret s Rijekom i utakmicu s Juventusom.

- Žao nam je što nismo iskoristili prilike u prvom dijelu te utakmice i što nismo pobijedili. Moramo nastaviti raditi naporno, to je jedini pravi put za nas. Sada smo okrenuti Juventusu, nama je svaka utakmica bitna, pa tako i ova u Torinu. Idemo dati sve od sebe, odigrati što je bolje moguće.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nijetebriga 06.12.2016.

    Velikog poraza se ne morate bojati, dovoljno je da bude velik kao u Zagrebu... =:-))

  • Joker123 06.12.2016.

    Nadan se bar jedno 5:0, najgori u povijesti

  • Mozak 06.12.2016.

    Zašto bi se bojali velikog poraza, navikli ste na to...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare