To je to što me zanima!

Petev ne želi podnijeti ostavku: To nije moj posao, ali kriv sam!

Sve se češće spominje odlazak Ivajla Peteva s klupe Dinama. Današnja utakmica protiv Slavena samo je dodala ulje na vatru. Pitamo vas - treba li Petev napustiti klupu Dinama?
Vidi originalni članak

To nije moj posao. Ima ljudi koji će to riješiti. Ja sam kriv, preuzimam odgovornost, a igračima ću reći ono što imam sutra u svlačionici, rekao je Ivajlo Petev nakon debakla protiv Slavena Belupa u Koprivnici.

- Bili smo bolji, nije bilo ono što smo htjeli, ali kontrolirali smo utakmicu, šteta da smo iz 2-3 udarca primili dva gola, bilo je nesreće... Ostavka? Ja se ne bojim ničega osim bolesti - dodao je Bugarin pa zaključio:

- Upali smo nakon Lokomotive u krizu, to je to.

Sve se češće spominje odlazak Ivajla Peteva s klupe Dinama. Pitamo vas - treba li Petev napustiti klupu Dinama?

Treba li Ivajlo Petev napustiti klupu Dinama?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 40

  • jdujmo 25.04.2017.

    Ima Boga...to im je zbog Sudanija

  • Swagen 25.04.2017.

    Zna se ko je do ovog doveo. Podebljava se ugovor tom bankomatu Petevu, trkaču kokoš Guilhermea se dovodi na posudbu i to za više od milijun eura, posudba haaloooo. Debelom Samiru se daju milijuni. Pa jel onom banditu dosta para više, dokad će se pare na ovaj način izvlačit iz kluba. Jel radi išta ovo naše pravosuđe osim šta na pauzama ispijaju kave sa mafijašima koji su ih dobro debelo podmazali da se na njih zažmiri. Lakrdija od države, lakrdija!!

  • mashy 25.04.2017.

    Ma kriv je on krivi igraci...pa i malo dijete je znalo da od samira nema nista...brazilac ne mari za svoje a ne za hrvatsko "vracam se jer ne mogu gledat dinamo na 2.mjestu" odma sam reko da od njega i guilhermea nema nista,nego nije imo gdje pa se vratio jos milju dinamu uzet...navijam za hajduk al mi je zao dinama da ga sramote lopovi onako sa odlukom soudania. Al na kraju se opet pokaze da ima boga pa im i to ne pomaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare