To je to što me zanima!

Petev: Sammir u konkurenciji za Istru, Ćorić je i dalje upitan

Sammir? Da, on je u kadru, normalno trenira. Zašto ga nije bilo u Splitu? To je bila moja odluka, na utakmicu mogu voditi samo 18, a ne svih 28 igrača, rekao je Ivajlo Petev uoči Istre
Vidi originalni članak

Dinamo se s tri uzastopne pobjede (Cibalia, Inter, Split) vratio u pozitivu, ali nogometaši Ivajla Peteva i dalje pet bodova zaostaju za vodećom Rijekom.

Do kraja prvenstvene sezone ostalo je još samo tri kola, pa je svaki sljedeći dvoboj za modre "biti ili ne biti". U Maksimiru sutra (srijeda, 18 sati) gostuje Istra 1961, momčad koja je u posljednjih šest kola osvojila samo jedan bod, i to baš protiv Rijeke.

- Sutra nas očekuje dvoboj s Istrom, a što se mene tiče mi smo zaduženi da odigramo dobro i pobijedimo. Mogu me zadovoljiti samo tri boda, ali i način na koji ćemo do njih stići - rekao je Ivajlo Petev, pa nastavio:

- Matel se oporavio od ozljede, te je u kadru za Istru. Ante Ćorić dva dana nije trenirao, danas ćemo vidjeti kakvo je s njim stanje. Stojanović ima žute kartone, a Šitum još nije spreman. Sammir? Da, on je u kadru, normalno trenira. Zašto ga nije bilo u Splitu? To je bila moja odluka, na utakmicu mogu voditi samo 18, a ne svih 28 igrača.

Na ljeto bi se trebao vratiti i Junior Fernandes, vaš komentar?

- Predaleko je ljeto.

Istra 1961 je već jednom remizirala (1:1) protiv vas u Maksimiru...

- Nikada neću zaboraviti tu utakmicu, ne pamtim je po dobrome. Po meni je Istra danas još bolja, sigurno da nas ne očekuje lagana utakmica - završio je Petev.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare