To je to što me zanima!

Petković: Da nisam nogometaš, onda bih vjerojatno bio glumac

Život mi se okrenuo od trenutka kad sam potpisao za Dinamo. 2019. zasad je jedna od najboljih godina u mojoj karijeri, a vjerojatno i u životu, rekao je Bruno Petković
Vidi originalni članak

Puno me stvari zanima, ali nogomet je uvijek broj jedan. Da nisam nogometaš, možda bih bio glumac. Mislim da bi me to privlačilo, rekao je napadač Dinama i Vatrenih Bruno Petković (25) za HRT.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petković je gostovao u emisiji 'Klub 7' pa među ostalim rekao:

- Život mi se okrenuo od trenutka kad sam potpisao za Dinamo. Nadao sam se i pozivu u reprezentaciju, radio sam na tome. Nisam bio ljut kad nisam bio pozivan. Na meni je samo da radim, da se pokažem, a rezultati neka govore za mene - pričao je napadač kojeg u srijedu navečer u Maksimiru čeka Guardiolin Manchester City, u zadnjem, 6. kolu C skupine Lige prvaka.

LIGA PRVAKA U MAKSIMIRU Dinamo i Englezi: Povijest koja se protegla preko pola stoljeća

Kraju polako ide godina koja je za Petkovića bila - fantastična:

- 2019. je zasad jedna od najboljih godina u mojoj karijeri, a vjerojatno i u životu. Jako puno ciljeva sam ostvario i jako puno sam ih zacrtao za dalje. Slobodno vrijeme? Volim izaći s društvom, na piće i večere, ali često sam doma. Volim privatnost svog doma. Volim gledati filmove, serije... - rekao je Petković za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 11.12.2019.

    Kak to rece Peter Crouch! - If I wasen’t a football player I would be a virgin!

  • Ein_zwei__Polizei 11.12.2019.

    Novi Danny Trejo.

  • morana1 11.12.2019.

    Sinoć sam ga gledala na TV i stvarno djeluje zadovoljnije i sretnije nego prije. Samoća mu godi , a uzbudljiv život tek je pred njim! Marljiv trening i talent - siguran uspjeh!

Komentiraj...
Vidi sve komentare